Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Μπεγκόνια για Λιβαδιά


Στην απόκτηση του Ισπανού αμυντικού μέσου, Ίκερ Μπεγκόνια, αναμένεται να προχωρήσει ο ο Λεβαδειακός, καθώς χθες βρέθηκε στην προπόνηση των Βοιωτών και εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Λιβαδειάς.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα, όμως, ο Λεβαδειακός φαίνεται ότι θα «κλείσει» από τώρα την πρώτη του μεταγραφή. Αυτό πρόκειται να συμβεί, καθώς ο Ίκερ Μπεγκόνια βρέθηκε χθες στην προπόνηση των Βοιωτών και εκτός απροόπτου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ. Ο Μπεγκόνια αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο τη σεζόν 1997-1998 και στη συνέχεια πέρασε από τις ισπανικές Γκέρνικα, Μπερνέο, Αμούριο, Ουέλβα, Αλιθάντε, Λόρκα Ντεπορτίβα και Αλμπαθέτε.

Στην τελευταία έμεινε για δυο περιόδους. Πρόπερσι πέτυχε δυο ένα τέρμα σε 38 συμμετοχές, ενώ πέρυσι είχε δυο γκολ σε 22 φορές που αγωνίστηκε. Έτσι αυτή θα είναι η πρώτη... απόδραση για τον Ισπανό στο εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συνεργαστεί ξανά με τον Κίκε Ερνάντεθ, όταν αυτός βρισκόταν στον πάγκο της Αλμπαθέτε.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: