Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ντάνι Αλβες: «Ο Τσάβι έρχεται από το μέλλον»!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε κόντρα στην Ιντερ, ότι αν της βγει το παιχνίδι, δεν έχει αντίπαλο, ακόμα κι αν αυτός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Οι Καταλανοί, που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη με τους «νερατζούρι» για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης, έπαιξαν εκπληκτικό -ανά διαστήματα- ποδόσφαιρο και χάρη στους κινητήριους μοχλούς τους, Τσάβι και Ινιέστα έκαναν ό,τι ήθελαν και το 2-0 θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο σε έκταση.

Το εγκώμιο του Τσάβι, έπλεξε ο Ντάνι Αλβες. Ο αριστερός φουλ μπακ της Μπαρτσελόνα αναφερόμενος στον Καταλανό μέσο, είπε: «Ολοι μας ζούμε στο παρόν, όμως ο Τσάβι κατοικεί στο μέλλον. Ετσι είναι και το παιχνίδι του. Πίστευα και πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι για τους έξυπνους βραχύσωμους σαν κι εμένα, τον Πέδρο, τον Τσάβι και τον Ινιέστα. Αποδείξαμε απόψε ότι οι μικροί το δέμας μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα».

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ η Ιντερ δεν έκανε ουσιαστικά καμιά αξιόλογη φάση. Κυριαρχήσαμε απόλυτα σε όλο το ματς και αξίζαμε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε την Μπάρτσα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Δεν μας επηρέασαν οι απουσίες και αυτή η νίκη μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: