Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Γκαρσία: «Δεν το χάνω με ΑΕΚ»

garcia-xanthi.jpgΗ κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Πάμπλο Γκαρσία στο παιχνίδι με την Άρη ήταν η τέταρτη. Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στην δύσκολη θέση να διαλέξει σε ποια από τις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις θα αφήσει εκτός του Ουρουγουανό αμυντικό εκτός. Μετά από προτροπή του ίδιου του Γκαρσία θα εκτίσει την τιμωρία στον αγώνα με την Λάρισα,



Ο προπονητής του Δικεφάλου κλήθηκε σήμερα (24/11) το πρωί να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια (με ΑΕΚ εκτός, με Λάρισα εντός, με Καβάλα εκτός και Εργοτέλη εκτός) θα εκτίσει ο Πάμπλο Γκαρσία την ποινή της μίας αγωνιστικής επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Άρη.

Μετά από συζήτηση με τον ίδιο τον παίκτη, ο Σάντος αποφάσισε να εκτίσει ο Γκαρσία την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συγκέντρωσε, στο ματς της Τούμπας με τη Λάρισα, την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Αυτή η συζήτηση άρχισε με παρέμβαση από τον Ουρουγουανό άσο: "Με την ΑΕΚ θέλω να παίξω οπωσδήποτε. Αυτό δεν το χάνω με τίποτε. Μετά από όσα είπα κιόλας..."
Ασκήσεις αποθεραπείας για τους βασικούς του αγώνα με τον Άρη και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους, περιελάμβανε η προπόνηση Κώστας Χαλκιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε δυνατούς ρυθμούς.

Ασκήσεις αποθεραπείας περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για τους βασικούς του προχθεσινού αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.


Ο Κώστας Χαλκιάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε δυνατούς ρυθμούς και ο Τζόε Μπιζέρα ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας. Όσο για τον Λούσιο Φιλομένο ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας.


Επίσκεψη στην προπόνηση

Είκοσι δύο μαθητές από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και αμέσως μετά από το τέλος της προπόνησης φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: