Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ετοιμος για την πρώτη του αποστολή ο Κονσεϊσάο


Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στη συνέντευξη Τύπου Έβγαλε εισιτήρια ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τας Ευρώπας... Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του ενβόψει του μεταγραφικού Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει από γνώριμες γειτονιές. Θα κάνει τρεις στάσεις, στην πατρίδα του την Πορτογαλία, την Ιταλία και το Βέλγιο, όπου έχει αγωνιστεί άλλωστε, ως ποδοσφαιριστής.

Όπως επιβάλλεται πλέον, ο Κονσεϊσάο, μετά από το τέλος του αγώνα της Κυριακής, συμμετείχε σε σύσκεψη με τη διοίκηση. Από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και ανέλαβε επισήμως χρέη τεχνικού διευθυντή, άρχισε να καταστρώνει μαζί με το Ζήση Βρύζα τα πλάνα για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Σύντομα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα ξεκινήσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό καθώς και τις επαφές με παίκτες που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ.

Πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής στην επίθεση, εκτός, βέβαια, αν τυχόν αλλάξουν οι διαθέσεις του Σάντος μέχρι τις ημέρες των μεταγραφών και αναζητήσει επιτακτικά κάτι διαφορετικό. Όπως και να έχει πάντως, υπάρχουν ορισμένες ανάγκες και θα οριστικοποιηθούν μέσα από την αναζήτηση των επόμενων δύο μηνών.

Ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τους συνεργάτες του και το Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παρουσία και του Θόδωρου Ζαγοράκη, είχαν μία σύσκεψη μετά από το τέλος του αγώνα στα γραφεία της Τούμπας, συζητώντας για περίπου μία ώρα για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχει τίτλος για τον προπονητή του ΠΑΟΚ...
Ο Πορτογάλος μίλησε στη "Record" για το ντέρμπι και την προοπτική του ΠΑΟΚ στο πλάνο πρωταθλητισμού, υπογραμμίζοντας ότι "δεν σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα". Ο Φερνάντο Σάντος δεν πετά στα σύννεφα μετά τη νίκη επί του Αρη και την εδραίωση στην 3η θέση και με δηλώσεις του στη "Record" και τίτλο Fernando Santos: "A época está a correr como nós queríamos" αναφέρθηκε στο πλάνο πρωταθλητισμού και στο τοπικό ντέρμπι που πέρασε...

Ο ΠΑΟΚ έχει πλησιάσει τους δύο πρωτοπόρους και έχει τη δυνατότητα να μειώσει κι άλλο τη διαφορά, μιας και οι "αιώνιοι" παίζουν μεταξύ το μεταξύ τους ντέρμπι. Ο Φερνάντο Σάντος παραμένει προσγειωμένος και τονίζει πως δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα.

"Το πλάνο που έχουμε είναι για τρία χρόνια. Είμαστε στον δεύτερο χρόνο και ο σύλλογος μεγαλώνει, αλλά δεν σκεφτόμαστε ακόμη το πρωτάθλημα", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στη "Record" και πρόσθεσε: "Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Οι ανταγωνιστές μας, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, είναι πιο δυνατοί. Εμείς θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε".

Αναφερόμενος στο θρίαμβο επί του Αρη, ο 55χρονος προπονητής τόνισε: "Ήταν πολύ καλό που νικήσαμε τον Αρη. Είναι ένα ντέρμπι σαν το Σπόρτινγκ-Μπενφίκα. Ελπίζουμε η σεζόν να εξελιχθεί όπως έχουμε σχεδιάσει και η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνεται, όπως κάνει μέχρι τώρα".

Όσο για την απόφαση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή κρεμώντας τα παπούτσια του, είπε: "Μιλήσαμε και τον υποστήριξα στην απόφασή του. Ήταν δική του επιλογή και θα κάνει καλό σε όλους, παρόλο που θα μπορούσε ακόμη να αγωνίζεται. Πλέον ανήκει σε ένα άλλο πεδίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: