Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Η υπόσχεση του Αντώνη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2f8349305966500eb3583e948610acbf_L.jpg?1260202847?1260202847?1260202847

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για την απίστευτη εμφάνιση στο «Emirates», αλλά και το μέλλον του.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA:

- Για το ματς της Τετάρτης

«Είμαστε τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας και πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Ας μην ξεχνάμε πως φέτος είμαστε άτυχοι με τόσους τραυματισμούς σημαντικών παικτών. Είναι μία δύσκολη σεζόν, αλλά έχουμε αντεπεξέλθει κι όσο αποθεραπεύονται κι επιστρέφουν στη δράση οι συμπαίκτες μας μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε».

- Για την εξαιρετική εμφάνιση στο Λονδίνο
«Ήταν μία ξεχωριστή εμφάνιση για μένα. Ένας τερματοφύλακας πρέπει να είναι υπομονετικός και να εκμεταλλεύεται την εμπειρία του. Πρέπει να παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει τριγύρω του στη διάρκεια ενός αγώνα και να ξέρει τι θέλει από τους αμυντικούς του. Πρέπει επίσης να παρακολουθεί τους αντιπάλους του: πώς εκτελούν τα πέναλτι, πώς σουτάρουν, πώς σεντράρουν και πώς τελειώνουν τις φάσεις. Γι’ αυτό πιστεύω πως η προετοιμασία ενός τερματοφύλακα είναι περισσότερο ψυχολογική παρά σωματική».

- Για το πότε θα αποχωρήσει
«Το πότε θα αποσυρθώ θα μου το ορίσει το μυαλό κι όχι το σώμα μου. Όταν πλέον δεν θα θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, όταν δεν θα είμαι συγκεντρωμένος στο βαθμό που θέλω και όταν άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου γίνουν πιο σημαντικά, τότε θα είναι ώρα να αποσυρθώ. Στόχος μου είναι να αποχωρήσω όταν θα είμαι ακόμη στην καλύτερη κατάσταση και δεν χειροτερεύει. Θέλω ο κόσμος να με θυμάται κατά αυτό τον τρόπο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: