Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη προπόνηση με Φοιρό στον Διαγόρα


Ο Γιώργος Φοιρός Hταν καλύτερος από τις τελευταίες επτά εμφανίσεις του ο Διαγόρας στον Βόλο παρά την ήττα του από τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-0. Οι Ροδίτες αγωνιστικά έδειξαν να συνέρχονται από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και τα άτυχα αποτελέσματα.

Ο Διαγόρας στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Τη Δευτέρα, για πρώτη φορά γυμνάσθηκαν στο Καρακόνερο σε δυο γκρουπ υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού, Γιώργου Φοιρού ο οποίος θα κάνει ανάλυση του αγώνα του Βόλου στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης που θα γίνει στο "Οικονομίδειο".

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν όσοι έπαιξαν στον αγώνα της Κυριακής και σε εντονότερους όσοι δεν αγωνίσθηκαν κατά του Ολυμπιακού Βόλου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Πουλόπουλος και Μαρσίνιο ενώ μόνος του γυμνάσθηκε κι ο Ουελλινγκτον Γκονσαλβες ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο γοφό και αισθανόταν ενοχλήσεις. Δεν γυμνάσθηκαν καθόλου ο Τάσος Τριανταφυλλου ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ο Γιώργος Κορακάκης προληπτικά περισσότερο καθώς έπαιξε με δεμένο αστράγαλο στον αγώνα που πέρασε και ο Κώστας Κωσταντινίδης ο οποίος θα εξετασθεί εκ νέου από τον Βασίλη Δημητρακόπουλο.

Στα θετικά για τον Γιώργο Φοιρό συμπεριλαμβάνεται η επάνοδος του Μπάρτος Ταραχούλσκι στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Σε ό,τι αφορά τις τιμωρίες ο Γιώργος Σαλαμαστράκης εξέτισε την ποινή του στο Βόλο και είναι στην διάθεση του προπονητή του, ενώ αντίθετα θα εκτίσει την μια αγωνιστική ποινής από τις τέσσερις κάρτες ο Δημήτρης Τσιάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: