Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Γαλανός: «Δεν είναι επιδίωξη μας να πάρουμε την ΠΑΕ»


Γαλανός: «Δεν είναι επιδίωξη μας να πάρουμε την ΠΑΕ»

Γαλανός: «Δεν είναι επιδίωξη μας να πάρουμε την ΠΑΕ»

Ο πρόεδρος του ΤΑΚ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα μετά από το ραντεβού της Κυριακής, που είχε με τον Αντώνη Ρέμο, αναφορικά με το μέλλον της ΠΑΕ. Ο Γαλανός υπογράμμισε πως δεν είναι στόχος του να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ Ηρακλής, ενώ αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Ρέμος θέλει επιταγή 3,5 εκ. ευρώ και την ανάληψη των χρεών από οποιονδήποτε επιθυμεί να αναλάβει το «τιμόνι» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή: «Κατεβήκαμε να μιλήσουμε με τον κ. Ρέμο, λόγω του ότι είπε ότι φεύγει από την ΠΑΕ. Μακάρι να βρεθεί κάποιος και να πάρει την ΠΑΕ. Απ’ ότι καταλάβαμε όμως οι προθέσεις του δεν είναι να δώσει την ΠΑΕ», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Προς το παρόν έχει βρει κάποιον αρτοποιό, το όνομα του οποίου μου διαφεύγει τώρα και μια άλλη λύση, που δεν μας την είπε. Φαντάζομαι, πως είναι πολύ δυνατή για να είναι αληθινή. Έναν επενδυτή από το εξωτερικό, μια δυνατή λύση, αλλά όχι γνωστή. Δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω. Με τον κ. Χαραλαμπίδη όντως μιλάει ο κ. Ρέμος».
Ο Γιώργος Γαλανός υπογράμμισε όσον αφορά στις απαιτήσεις του Αντώνη Ρέμου: «Ο κ. Ρέμος ζήτησε οποιοσδήποτε θέλει να πάρει την ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη και να δώσει μια επιταγή 3,5 εκ ευρώ. Αυτό θέλει για να φύγει την ΠΑΕ».

«Δεν ενδιαφέρομαι…»

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα άλλον τομέα της συζήτησής τους: «Μας έκανε πρόταση να αναλάβουμε όλη τη διαχείριση της ομάδας, αλλά όχι να πάρουμε τις μετοχές, κάτι το οποίο δεν επιθυμώ εγώ. Δεν θέλω να πάρω την ΠΑΕ. Μια χαρά είμαστε στο ΤΑΚ. Δεν ήταν επιδίωξη μας να πάρουμε την ΠΑΕ. Απλά επειδή είχε πει ότι παραχωρεί τις μετοχές δεν θέλαμε και δεν θέλουμε ο Ηρακλής να μείνει ακέφαλος. Ο κ. Ρέμος θα μείνει στην ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί σοβαρός άνθρωπος και αξιόπιστος για να αναλάβει την ομάδα και θα του δώσει επιταγή ύψους 3,5 εκ. ευρώ αναλαμβάνοντας και τα χρέη». Όσον αφορά τη συνέχεια; «Είπαμε μέσα στην εβδομάδα να βρεθούμε για να απαντήσουμε σ’ αυτό που μας πρότεινε. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, που στηρίζεται από τον κόσμο που τον λατρεύει, κι εμείς κάναμε πρόταση για να μην μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ. Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω την ΠΑΕ», επανέλαβε κλείνοντας ο Γιώργος Γαλανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: