Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Φήμες για Ντάριο Σίμιτς!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b59861ccd829e364a5f864afdccd865c_L.jpg?1260257896?1260257896?1260257896

Στο «στόχαστρο» του Αστέρα Τρίπολης φέρεται να βρίσκεται ο Κροάτης διεθνής αμυντικός Ντάριο Σίμιτς, ενώ οι Αρκάδες δοκιμάζουν στις προπονήσεις τον επιθετικό Γκόραν Λιουμπόγεβιτς.

Στην Κροατική αγορά έχουν ρίξει τα ...«δίχτυα» τους οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο σύλλογος της Πελοπονήσου θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Κροάτη αμυντικό της Μονακό Ντάριο Σίμιτς.

Ο Σίμιτς έχει σπουδαίο όνομα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφόυ έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο Καμπιονάτο και συγκεκριμένα στην ίντερ και την Μίλαν. Τώρα ανήκει στην Μονακό, όπου πέρυσι είχε πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές. Φέτος πάντως, δεν έχει αγωνιστεί αρκετά, αφού δεν είναι στα πλάνα του προπονητή των Μονεγάσκων και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Παράλληλα στις προπονήσεις του Αστέρα λαμβάνει μέρος ο Γκόραν Λιουμπόγεβιτς, ο οποίος θα αποκτηθεί αν πείσει τον Βαγγέλη Βλάχο για την ποδοσφαιρική του αξία. Ο Κροάτης επιθετικός έχει ύψος 1,90 και θεωρούνταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πάντως δεν ακολούθησε την ανάλογη καριέρα. Ο Λιουμπόγεβιτς είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκερμπ και πριν δύο χρόνια αποκτήθηκε από την Γκενκ, η οποία είχε δαπανήσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να λύσει τη συνεργασία του με την βελγική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: