Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Εκτός μάχης ο Κιελίνι, πρόβλημα με Μπουφόν


Ο Κιελίνι σημειώνει με κεφαλιά το νικητήριο γκολ της Γιουβέντους στο ματς με την Τορίνο Με το νέο έτος αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Γιουβέντους ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στη γάμπα στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ιντερ και θα απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες, αρχής γενομένης από τον "τελικό" με την Μπάγερν στο Τορίνο.

Εκεί, θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Φάμπιο Καναβάρο, θα πάρει εκτός απροόπτου ο Νίκολα Λεγκροτάλιε.

"Πονοκέφαλο" για τον Τσίρο Φεράρα, όμως, αποτελεί και η κατάσταση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο διεθνής τερματοφύλακας αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί σε επέμβαση μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως υπέστη υποτροπή και πλέον είναι πιθανό να απουσιάσει από την αναμέτρηση. Σε μία τέτοια περίπτωση, την εστία της "Γηραιάς Κυρίας" θα υπερασπιστεί ο Αυστριακός Αλεξ Μάνινγκερ.

Η Γιουβέντους χρειάζεται ένα βαθμό στο αυριανό παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Βαυαροί θα αγωνιστούν στο Τορίνο με στόχο μόνο τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: