Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ελπίδες για Αντριάνο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2f7c502116ded4ccd87c83d17a9c6803_L.jpg?1260249549?1260249549?1260249549

Μπορεί το θέμα του Αντριάνο να έχει «παγώσει» το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες απόκτησής του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο 28χρονος άσος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την φανέλα της Φλαμένγκο άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναζητήσει αλλού την τύχη του λέγοντας: «Δεν μπορώ να κρύψω ότι έχω δεχθεί πολλές προτάσεις από την Ευρώπη που σκέφτομαι, αλλά το σημαντικό είναι η ευτυχία μου και όχι τα χρήματα. Πριν πάρω μια απόφαση θα το σκεφτώ πολύ καλά και θα το συζητήσω με φίλους και την οικογένειά μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ενδεχόμενο να θέλει να μείνει ο Βραζιλιάνος στη Φλαμένγκο για να μην χάσει το Μουντιάλ δεν ισχύει. Ίσα ίσα που στην Ευρώπη ξέρει ότι θα είναι πιο εύκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της χώρας του για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Για αυτό στον Ολυμπιακό λένε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει αν η ομάδα περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αφού η συμμετοχή του στη διοργάνωση θα τον βοηθήσει να πετύχει το στόχο του στη «σελεσάο».

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει μια κουβέντα με τον εκπρόσωπό του και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να πεισθεί ο Αντριάνο να έρθει στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά τα μεταγραφικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ όπου και θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ζίκο. Μάλιστα, αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: