Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Μόνο ελεύθερος ο Σκόκο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9b1f9ee40319a106dddbe4c3cdbc3609_L.jpg?1260249001?1260249001?1260249001

Για πολλούς ο Νάτσο Σκόκο τον Ιανουάριο θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύσει μόνο αν μείνει ελεύθερος. Ντέιβιντ: «Ό,τι πει η ομάδα».

Οι φήμες που κυκλοφορούν για τον Αργεντινό μέσο της ΑΕΚ και το τριφύλλι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μπορεί ο Χενκ τεν Κάτε και ο Κώστας Αντωνίου να έχουν θαυμασμό στον παίκτη και το έχουν πει από το περασμένο καλοκαίρι αλλά για να ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός μαζί του πρέπει να μείνει ελεύθερος. Ο λόγος είναι ότι το τριφύλλι δεν χρειάζεται ενίσχυση στην θέση που αγωνίζεται ο Σκόκο.

Για το θέμα αυτό ακούστηκε και το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου. Ο Ελληνας επιθετικός μπορεί να αποτελέσει ατού αν από το πράσινο στρατόπεδο κάνουν κίνηση για τον «υδραυλικό». Η ΑΕΚ επιθυμεί τον Μάντζιο από το καλοκαίρι αλλά το μόνο που υπάρχει σήμερα είναι ο Σκόκο αρέσει τόσο στον προπονητή όσο και στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Δεν προλαβαίνει Ηρακλή ο «Σάλπι»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνεχίζει να πονάει στους κοιλιακούς και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής επιθετικός νιώθει ενοχλήσεις αλλά και να νιώσει καλύτερα προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχει χάσει πολλές προπονήσεις και ο Χενκ τεν Κάτε δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Θέλει Μουντιάλ ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να βρίσκεται το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική φορώντας την φανέλα της εθνική Γαλλίας. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού «ανέβασε» δηλώσεις στην προσωπική του ιστοσελίδα όπου αναφέρεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Είναι ο στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε ένα Μουντιάλ. Ελπίζω ότι μέσα από τις επιδόσεις μου με τον σύλλογο να βρω θέση στη Γαλλία. Είναι μια δύσκολη κλήρωση για όλες τις ομάδες του ομίλου, δεν είναι μόνο για τη χώρα μου. Αλλά είναι πολύ νωρίς να γίνουν προβλέψεις».

Ντέιβιντ: «Ο,τι αποφασίσει ο Παναθηναϊκός»

Ο μάνατζερ του Ντέιβιντ, Έκτορ Περάλτα δήλωσε χθες στο gazzetta.gr ότι συζητάει με την Γιουβέντους για τον πελάτη του αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε στην «Sportday» ότι είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και ό,τι αποφασίσει για το μέλλον του θα είναι καλό : «Αυτή τη στιγμή είμαι σε ντελίριο ενθουσιασμού. Πήρα το πρωτάθλημα και το μόνο που σκέφτομαι είναι η Φλαμένγκο. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η ομάδα μου. Ό,τι κι αν αποφασίσει θα είναι καλό για εμένα, μια και πρόκειται για μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Όμως είμαι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στη Φλαμένγκο και θα ήθελα να μείνω εδώ και να παίξω στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι ο “καθρέπτης” της Λατινικής Αμερικής και θέλω να δείξω την αξία μου κι εκεί. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς για τη Γιουβέντους. Ακούω κι εγώ τις φήμες, αλλά δεν ξέρω κάτι. Είναι φυσικά τιμητικό να ακούγονται αυτές οι ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: