Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

«Απέρριψαν το έργο του Τεν Κάτε»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/606bdf1546326f3bd5551a11a99f4984_L.jpg?1260284272?1260284272?1260284272Ξαφνιασμένοι στην Ολλανδία για το διαζύγιο του Τεν Κάτε με τον Παναθηναϊκό, αφού θεωρούν πως τα φετινά αποτελέσματά του μόνο θετικά χαρακτηρίζονται. Οι συμπατριώτες του αναφέρονται στα «μαύρα» γενέθλια του 56χρονου τεχνικού λέγοντας πως στην ομάδα δεν κατάλαβαν το έργο και τις ικανότητές του.


AD: «Ο Παναθηναϊκός απέλυσε τον Τεν Κάτε. Τα αποτελέσματα του Ολλανδού θεωρήθηκαν άσχημα, παρά το ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα πίσω από την κορυφή και βρίσκεται πολύ σε πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ».

Voetbal Ιnternational:«Στον Παναθηναϊκό περίμεναν θαύματα... Ο Παναθηναϊκός αν και βρισκόταν στους στόχους του διέκοψε αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του με τον Χενκ Τεν Κάτε

Sport1:
«Κόπηκε ο δρόμος του Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό. Η ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό και από τη Γαλατασαράι έφερε την απομάκρυνση. Ο Παναθηναϊκός πάντως βρίσκεται μέσα στους στόχους του...»

Telegraaf:«
Απόλυση για Τεν Κάτε. Ο Παναθηναϊκός απέρριψε τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και τον αντικατέστησε άμεσα με τον Νίκο Νιόπλια».

Sportdome: «Ο Παναθηναϊκός έστειλε... απόλυση σε Τεν Κάτε. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται μέσα στους στόχους του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, όμως η ομάδα της Αθήνας διέκοψε αιφνιδιαστικά τη συνεργασία τους».

Νusport:
«Ο Τεν Κάτε απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό λόγω... έλλειψης κατανόησης. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν... θαύματα από τον Τεν Κάτε»

Νrc.nl: «Ο Παναθηναϊκός απέλυσε τον Τεν Κάτε. Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση η ελληνική ομάδα προχώρησε στη διακοπή συνεργασίας».

Limburger: «Αιφνιδιαστικό τέλος. Ο Τεν Κάτε αποχώρησε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ύστερα από αιφνιδιαστική απόφαση της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: