Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΣ Γιάννινα: Το... παράπονο του Παράσχου


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το διαζύγιο του Γιώργου Παράσχου με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν έλειψαν τα παράπονα από την μεριά του Έλληνα τεχνικού.

Μια ημέρα μετά την παραίτηση του 58χρονου προπονητή, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα όσο αφορά τους λόγους που οι δρόμοι του χώρισαν με εκείνους του ΠΑΣ.

Ο Γιώργος Παράσχος βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του. Εκεί παραδέχθηκε πως δεν μπόρεσε να κρατήσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαν, και τους είπε πως έχουν όλες τις δυνατότητες για να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ.

Βέβαια τα παράπονα δεν έλειψαν, αφού το βαρύ κλίμα που υπήρχε από μερίδα οπαδών του ΠΑΣ, όπως και τα παραπτώματα που υπέπεσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν άφησαν τον Παράσχο να δουλέψει όπως έχει συνηθίσει.

"Όποιος δεν δουλεύει θα φεύγει"!

Αυτό ήταν το μήνυμα του Θύμιου Γεωργούλη προς τους παίκτες του ΠΑΣ, λίγο μετά το τέλος των όσων είπε ο Παράσχος. Ο 50χρονος, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, θέλησε να δείξει με το καλημέρα πως δεν θα ανεχτεί περίεργες συμπεριφορές, οι οποίες ευθύνονταν σε μεγάλο βαθμό για την κακή εικόνα του ΠΑΣ τις τελευταίες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: