Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Εστογιανόφ: «Ο Αραούχο με προκάλεσε»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ηταν πρόσωπο της επικαιρότητας, όχι για την εντός γηπέδου δράση του, αλλά για το επεισόδιο που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Κάρλος Αραούχο της ΑΕΚ. Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ... νίπτει τας χείρας του επί του θέματος και αποφεύγει τις υπερβολές. Εκτός αν τελικά βάψει τα μαλλιά του... κυανέρυθρα.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sportday» ο Εστογιανόφ έδωσε τη δική του εκδοχή για ό,τι συνέβη με τον Αραούχο, τόνισε ότι η υπεροχή του Πανιώνιου ήταν εμφανής απέναντι στην ΑΕΚ και εξέφρασε τη θετικότητά του για επιτυχίες της ομάδας.

«Τα προβλήματα ξεκίνησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντασης του αγώνα. Ο Αραούχο με έβρισε, με κλότσησε στο ματς και κάποια στιγμή μου είπε ότι θα με περιμένει έξω. Δεν περίμενα ότι θα το εννοούσε. Όταν μπήκα στη φυσούνα με περίμενε έξω από τα αποδυτήρια. Τσακωθήκαμε, σπρωχτήκαμε, ανταλλάξαμε και κάποιες κουβέντες. Με χτύπησε, αλλά εγώ δεν έχω σημάδι από τη σφαλιάρα που μου έδωσε. Δεν είχα καμία πρόθεση, ήμουν χαρούμενος, η ομάδα είχε νικήσει και ήταν αυτός που με προκάλεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό πάντως θεωρείται λήξαν, καθώς οι δυο παίκτες φέρεται να συνομίλησαν τηλεφωνικά, δίνοντας αμοιβαίες εξηγήσεις και αποδίδοντας το θέμα στην ένταση της στιγμής.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Ουρουγουανός επεσήμανε πως «η ομάδα ήταν ανώτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο από την ΑΕΚ και αυτό φάνηκε. Ημασταν καλύτεροι» ενώ για την προσπάθεια της ομάδας φέτος και τις δικές του προσδοκίες ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι ανατρεπτικό... Μένουν πολλά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να κάνουμε κάθε βήμα σιγά-σιγά. Εχω θετική σκέψη και μακάρι να κατακτήσουμε και το Κύπελλο, αλλά και να κερδίσουμε το εισιτήριο για το Κύπελλο UEFA. Να μπούμε στην πεντάδα. Πρέπει να είμαστε με τα πόδια στη γη. Χωρίς μεγάλες κουβέντες».

Ο Εστογιανόφ δεν έκρυψε πως «σπίτι μου ήταν η Πενιαρόλ, είναι η ομάδα που έπαιξα χρόνια και μάλιστα στην πατρίδα μου. Είναι όμως συγκινητικό ότι βρίσκομαι χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα μου τώρα και με σέβονται όλοι. Για τους οπαδούς του Πανιώνιου ό,τι και να πω είναι λίγο. Δεν περίμενα τέτοια αγάπη».

Δεν έκρυψε και πως δεν θα δίσταζε να βάψει τα μαλλιά του... κυανέρυθρα: «Εχω τέτοια ξεσπάσματα. Αν μου αρέσει μπορεί να το κάνω. Αν στο τελευταίο ματς προκρινόμαστε στο UEFA θα εμφανιστώ έτσι. Θα κάνω τα πάντα αν καταφέρουμε να πάρουμε εισιτήριο για την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: