Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Έτοιμοι για Καβάλα Σορλέν και Γκαρσία, έξω ο «Μούσλι»

Έτοιμοι για Καβάλα Σορλέν και Γκαρσία, έξω ο «Μούσλι»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις επίσημες υποχρεώσεις του στην Τούμπα για το 2009 κερδίζοντας με 1-0 τη Λάρισα το περασμένο Σάββατο. Το επόμενο επίσημο εντός έδρας ραντεβού για το Δικέφαλο είναι στο ξεκίνημα του 2010 και την πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος! Ο ΠΑΟΚ θα ξαναπαίξει στην Τούμπα στις 6 Ιανουαρίου του 2010 υποδεχόμενος τον Πανιώνιο στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Νωρίτερα, ο Δικέφαλος έχει δύο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στο φινάλε του πρώτου γύρου και του 2009, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μακριά από τη Θεσσαλονίκη την Καβάλα και τον Εργοτέλη. Πρόκειται για δύο δύσκολες αποστολές καθώς ο Δικέφαλος έχει αυτά τα δύο μαζεμένα εκτός έδρας ματς με τις δύο μεγάλες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.
Σε πρώτη φάση όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι με την Καβάλα που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή στις 16:45 στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.
Μετά από το ρεπό της Κυριακής, χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να έχει ξανά στη διάθεσή του το Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός εξέτισε την ποινή του στο ματς με τη Λάρισα και είναι ξανά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όπως και ο Σορλέν, ο οποίος ξεπέρασε τη γρίππη που τον ταλαιπώρισε και επέστρεψε στην ώρα του από τη Γαλλία όπου ταξίδεψε τις προηγούνες μέρες έχοντας άδεια για να μεταφέρει την οικογένειά του.
Αντίθετα, ο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με την Καβάλα το Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο με τον Παπασταμάτη να δείχνει υπερβολικό ζήλο στη δεύτερη κίτρινη που του έδειξε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε χθες πως σκέφτεται να καλύψει το κενό του Βόσνιου επιθετικού, αλλά από τη στιγμή που παραμένει εκτός δράσης ο τραυματίας Φιλομένο, ο Θανάσης Παπάζογλου παραμένει η μοναδική λύση για την κορυφή της επίθεσης. Στα υπόψην πάντως υπάρχει πάντα και η λύση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί ως σέντερ φορ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, καθώς η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε μόνο ένα χαλάρωμα και ασκήσεις αποθεραπείας για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τη Λάρισα και ασκήσεις φυσικής και με τη μπάλα για τους υπόλοιπους.
Στο πρόγραμμα δε συμμετείχε ο Γιώργος Φωτάκης λόγω ενοχλήσεων στη μέση καθώς προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους ενώ ο Ντάριο Κρέσιτς επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στη Σουρωτή.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: