Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Τζέραρντ:"Φοβάμαι πως δεν θα προλάβω να πάρω πρωτάθλημα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ge/gerrard_2009_12_8_9_51_44_b.jpgΟ Στίβεν Τζέραρντ με δηλώσεις του αποκάλυψε πως φοβάται ότι ίσως δεν θα προλάβει να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, με την φανέλα της Λίβερπουλ.Αποτελεί ίσως και τον κορυφαίο "μέσο" στον κόσμο. Στα 30 του πλέον και μετά από έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ, έχει ένα παράπονο. Αν και έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, του λείπει κάτι βασικό...

Τι είναι αυτό; Μα φυσικά ένα πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Στίβεν Τζέραρντ που μιλώντας σε αγγλικά Μέσα, αποκάλυψε πως δεν θα νιώσει ποτέ ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, αν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα με την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

"Θα σήμαινε τα πάντα για εμένα ένα πρωτάθλημα. Υπήρχαν φορές που φτάσαμε κοντά στο να το κατακτήσουμε, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε", ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού των Reds.

"Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα, είναι το γεγονός πως βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση, σε μια σεζόν που περίμενα πως θα ήμασταν στην κορυφή. Οι στόχοι μας όμως και οι φιλοδοξίες δεν σταματάνε.

Όμως έχω μπει πλέον στην ηλικία-ορόσημο των 30 ετών και δεν ξέρω αν μου μένει ακόμα αρκετός χρόνος για να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα είμαι αρχηγός της ομάδας στα επόμενα 2-3 χρόνια, όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω το πρωτάθλημα, ακόμα και ως απλός παίκτης της Λίβερπουλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: