Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Σε απολογία ο Εστογιανόφ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Ο Ουρουγουανός άσος του Πανιωνίου με βάση όσα αναγράφηκαν στο φύλλο του αγώνα με την ΑΕΚ, γρονθοκόπησε τον ποδοσφαιριστή της "Ένωσης",Κάρλος Αραούχο και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία.

Πιο αναλυτικά η κλήση ανέφερε:"Η Πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος ESTOYANOFF FAB. Βάσει των αναφερομένων στο από 6/12/2009 Φύλλο Αγώνα, το οποίο γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 παρ. 3 και 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα διότι « Μετά τη λήξη του αγώνα χτύπησες με γροθιά στο μάτι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ARAUJO CAR. προξενώντας σ’ αυτόν τραύματα στο μάτι». Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

Κατά τα άλλα για την Παρασκευή(11/12-12:00) κλήθηκαν σε απολογία επτά ΠΑΕ στο πλαίσιο των αγώνων για την 13η αγωνιστική. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ Ατρόμητος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων ομάδων στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδεικός – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΕ Ηρακλής. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Λεβαδειακός : Για την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των διαγωνιζόμενων ομάδων στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Λάρισα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: