Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Τάσεις φυγής από Μπάγεβιτς

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8d09b9145ed431f806aab165d4ec27a6_L.jpg?1260250457?1260250457?1260250457

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις στα διοικητικά είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που σκέφτεται την αποχώρηση. Απόλυτα αφιοσιωμένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Σκόκο.

Προβληματισμένος με τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βλέποντας ότι η κατάσταση στην ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην συνεχίσει άλλο.

Ο τεχνικός της Ένωσης είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγώνα με την Έβερτον ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα τότε δύσκολα θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Μετά και τα τραγελαφικά της Κυριακής με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, το σκέφτεται ακόμα πιο πολύ να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, φήμες κάνουν λόγο ότι σε περίπτωση που ο Μπάγεβιτς αποχωρήσει, τότε περιμένει ο Νίκος Κωστένογλου ώστε να επιστρέψει.

Σκόκο: «Στο μυαλό μου η ΑΕΚ»

Απόλυτα αφιοσιωμένος στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νάτσο Σκόκο. Φήμες θέλουν να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος μιλώντας στην "Εξέδρα" ξεκαθάρισε τα πράγματα. «Καμία ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει με μένα ή τον μάνατζέρ μου. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η ΑΕΚ και δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στον Παναθηναϊκό», ενώ για τη μερική εξόφληση των οφειλομένων απέναντί του τόνισε: «Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά και πριν δούλευα με την ίδια διάθεση. Πάντα λειτουργώ με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ δεν σκέφτηκα να αντιδράσω διαφορετικά ή να μην παίξω σε κάποιο ματς της ΑΕΚ».

Παίρνουν κάποια λεφτά

Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. Κάπως έτσι σκέφτονται οι παίκτες της ΑΕΚ που θα δουν ένα ποσοστό της τάξεως του 20% των χρημάτων που τους οφείλονται αναμένεται να μπαίνουν στους λογαριασμούς. Τα χρήματα-περίπου 300.000 ευρώ-εξασφαλίστηκαν από χορηγό εταιρία της ομάδας.

Επιβεβαιώνουν και οι Γερμανοί

Όπως αναφέρει το περιοδικό "Kicker" ο Ρέφικ Τζιμπούρ είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόχουμ. Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα. "Στην αναζήτηση ενίσχυσης για την επίθεση, η Μπόχουμ φαίνεται ότι βρήκε λύση από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πηγές από την Ελλάδα, ο Αλγερινός Ρέφικ Τζιμπούρ θα αποκτηθεί έως το τέλος της σεζόν αντί 300.000 ευρώ., με την οψιόν για την αγορά του να ορίζεται στο 1,2 εκατ. ευρώ", αναφέρει το δημοσίευμα για να συνεχίσει λέγοντας:

"Ο διεθνής ποδοσφαιριστής διαθέτει τεχνική κατάρτιση και καλή τελική προσπάθεια και είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί δεν χρησιμοποιείται από τον τεχνικό Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος δεν τον υπολογίζει. Ο Τζιμπούρ ο οποίος έχει σημειώσει 45 γκολ σε 112 παιχνίδι, σε μία προσπάθεια να μην χάσει το Μουντιάλ, ψάχνει για νέα ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: