Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Αφιερωμένο σε Ρανιέρι και οπαδούς


Χαμόγελα για Τότι Κλίμα ευφορίας εξακολουθεί να επικρατεί στο στρατόπεδο της Ρόμα, δύο εικοσιτετράωρα μετά τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λάτσιο. Και νίκη σε ντέρμπι χωρίς πανηγυρικές δηλώσεις και αφιερώσεις από τον αρχηγό των "τζαλορόσι" Φραντσέσκο Τότι δεν γίνεται.

"Ολοι θέλαμε τη νίκη για τους οπαδούς, την ομάδα, την πρόεδρο και την οικογένεια Σένσι", έγραψε ο Τότι στην εβδομαδιαία στήλη του στην εφημερίδα "Corriere dello Sport". "Νομίζω όμως ότι κάναμε το μεγαλύτερο δώρο στον προπονητή μας Κλάουντιο Ρανιέρι, έναν οπαδό της Ρόμα ψυχή τε και σώματι.

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει ζήσει σημαντικές εμπειρίες σε μεγάλους συλλόγους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά πιστεύω ότι αυτό το ματς θα το κρατήσει στη μνήμη του για πάντα. Θα ήθελα επίσης να ξεχωρίσω δύο συμπαίκτες μου, τον Ζούλιο Σέρζιο και τον Μάρκο Κασέτι που έχουν αποδειχθεί άψογοι επαγγελματίες. Ο Ζούλιο ήταν έτοιμος όταν κλήθηκε να βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή της ομάδας, ενώ για τον Μάρκο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, είμαι σίγουρος ότι το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι θα τον αποζημιώσει", σχολίασε ο αρχηγός της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: