Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση κατά Ρέμου από Αυτόνομη Θύρα 10


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Αντώνη Ρέμου με τίτλο: "ΦΥΓΕ" εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10, η οποία ουσιαστικά ζητά μέσω αυτής την αποχώρηση του από τον Ηρακλή αλλά και να δοθούν οι μετοχές στον Γυμναστικό Σύλλογο με οποιαδήποτε άλλη κίνηση να τους βρίσκει αντίθετους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΘ10: "Καθώς η αγωνιστική σεζόν οδεύει προς το τέλος, πλέον είμαστε απαλλαγμένοι από την ιδιότυπη αγωνιστική ομηρία στην οποία έχουμε περιπέσει και μας έκανε να σιωπήσουμε προσωρινά!

Σαν Αυτόνομη Θύρα 10 αποφασίζουμε να κηρύξουμε τον πόλεμο στους νεκροθάφτες των ονείρων μας. Ήρθε η ώρα ο Ευάγγελος Μυτιληναίος να πάρει τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος κατατάσσεται μοιραία στο πάνθεον των χειρότερων προέδρων που πέρασαν ποτέ από τον Ηρακλή και να αποχωρήσουν άπαξ και δια παντός από τα κοινά του συλλόγου.

Δεν ανεχόμαστε άλλο την υποτιθέμενη εξυγίανση η οποία δημιουργεί συνεχώς νέα χρέη.
Δεν ανεχόμαστε άλλο την αγωνιστική υποβάθμιση της ομάδας στο όνομα μιας εξυγίανσης που δεν έγινε ποτέ.
Δεν ανεχόμαστε άλλο το κυνήγι στον κόσμο του Ηρακλή ο οποίος τόσα έχει τραβήξει γι' αυτή την ομάδα!

Τέλος δεν ανεχόμαστε άλλα ψέματα, άλλες παραπλανητικές ανακοινώσεις και άλλα "θολά τοπία" από έναν άνθρωπο ο οποίος πούλησε ηρακλειδοσύνη στο λαό του γηραιού!

Για να λυθεί, λοιπόν, το πρόβλημα του Ηρακλή, απαιτούμε οι μετοχές να παραδοθούν κατά τη γενική συνέλευση της Π.Α.Ε. στον Γ.Σ. και από εκεί να μεταβιβαστούν στον οποιοδήποτε υποψήφιο επενδυτή ενδιαφερθεί πραγματικά για την αγορά τους!

Οποιαδήποτε άλλη λύση ή μεταβατική κατάσταση δηλώνουμε ότι θα μας βρει αντιμέτωπους.
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον είναι ώρα για ολόκληρο το λαό να ανέβει και πάλι στις επάλξεις για να μπορέσουμε να κάνουμε τον Ηρακλή όπως τον ονειρευόμαστε!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: