Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πανέτοιμοι για τελικό οι κίτρινοι

Πανέτοιμοι για τελικό οι κίτρινοι

Το παιχνίδι της χρονιάς με την Καβάλα πλησιάζει. Εικοσιτέσσερις ώρες απομένουν για την «σέντρα» του δεύτερου ημιτελικού και άπαντες στο «κίτρινο στρατόπεδο» «ζουν» και «αναπνέουν» για αυτό το μεγάλο «ραντεβού».
Στο μυαλό τους βρίσκεται η πρόκριση και μόνο η πρόκριση, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τους ποδοσφαιριστές του, να δηλώνουν πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους.
Το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σαφώς και τους βάζει σε θέση οδηγού, ωστόσο δεν επαναπαύονται και δεν «κάθονται» πάνω σε αυτό. Κάτι τέτοιο άλλωστε, δεν θα μπορούσε να το επιτρέψει ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος φροντίζει να τους κρατά σε εγρήγορση τονίζοντας τους συνεχώς… «ότι υπάρχει ακόμα ένα ημίχρονο αυτό στη Καβάλα».
Για αυτό το «δεύτερο ημίχρονο», οι «κίτρινοι» «δουλεύουν» από την Δευτέρα και σήμερα το πρωί θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο Ρύσιο. Στη παραπάνω, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα επισημάνει για ακόμη μια φορά τα «κλειδιά» του αγώνα και θα αποκαλύψει στους παίκτες του, τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν στην αυριανή μεγάλη «μάχη».

Με Σηφάκη στα γκολποστ

Αναφορικά με τους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, μιας και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έχει δοκιμάσει τίποτα ως τώρα όσον αφορά την ενδεκάδα. Τα μέχρι τώρα δεδομένα φανερώνουν ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις από τον έμπειρο τεχνικό. Ο Σηφάκης, μπορεί να νιώθει μικροενοχλήσεις, ωστόσο θα βρεθεί κανονικά κάτω από τα δοκάρια. Νέτο και Άράνο θα αποτελέσουν τον δεξιό και τον αριστερό, αντίστοιχα, οπισθοφύλακα, ενώ Νασούτι και Ρονάλντο θα είναι οι δύο «βράχοι» στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ το δίδυμο Πρίττα και Ναφτί δεν «χαλάει», με την τετράδα της μεσαίας γραμμής να την συμπληρώνει ο Κάλβο-θα αγωνιστεί στα αριστερά- και ένας εκ των Μεριέμ ή Χαβίτο. Τέλος στη γραμμή κρούσης, θα βρεθούν οι συνήθεις ύποπτοι…Κόκα και Κάμπορα, αν και ο τελευταίος είναι φανερό ότι χρειάζεται «ανάσες». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: