Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Κούπερ: "Το πιο κρίσιμο στην χρονιά"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου hellas online στην Καβάλα (25/03, 17:00) με την τοπική ομάδα τονίζοντας την μεγάλη σημασία του.

"Το παιχνίδι στην Καβάλα είναι το πιο κρίσιμο στην φετινή χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αντιληφθεί την σημασία του αγώνα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουμε την πρόκριση.

Έχουμε ένα προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, αλλά δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες με στόχο να παρουσιάσουμε στο γήπεδο το πρόσωπο που θέλουμε και στο τέλος να κατακτήσουμε την πρόκριση που τόσο πολύ περιμένουν και οι οπαδοί μας".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas online με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" κι ενώ λίγη ώρα μετά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή του.

"H ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε για μία ακόμα φορά να επισημάνει τα παρακάτω σε σχέση με τον αυριανό αγώνα κυπέλλου στην Καβάλα:

Με βάση τα μέτρα τάξης που ελήφθησαν απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΑΡΗ, όπως επίσης και η είσοδος φιλάθλων που θα φέρουν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας. Παράλληλα απαγορεύτηκε και η είσοδος φιλάθλων με διακριτικά οποιασδήποτε άλλης ομάδας εκτός της γηπεδούχου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, λοιπόν, προτρέπει για μία ακόμα φορά τους φιλάθλους της να εναρμονιστούν απόλυτα με τα συγκεκριμένα μέτρα", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Καβάλα στις 17:00 στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Κούπερ συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ρονάλντο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Ναφτί, Κάμπορα, Κόκε, Αράνο, Λαμπριάκος, Ντέιλι, Τζόνσον, Αντού και Μεριέμ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πιοβεζάν, Φερνάντεζ, Φρασέρι, Αραβίδης, Βαγγέλη, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την πρόκριση στον τελικό της 24ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα επαναφέρει τον Σηφάκη αντί του Πέσκοβιτς με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Νασούτι και παρτενέρ του και πάλι τον Γκιάρο έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ναφτί με τον Πρίττα αντί του Νάτσο Γκαρσία κι από εκεί και πέρα τους στα άκρα των χαφ τον Κάλβο στα αριστερά και τον Μεριέμ στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κάμπορα και Κόκε. Ουσιαστικά με την ενδεκάδα του ντέρμπι του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και του πρώτου ημιτελικού της περασμένης Τετάρτης με την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: