Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Αλμα παραμονής η Γουλβς, δράμα Τζόλα!


Ο Κέβιν Ντόιλ ανοίγει το σκορ στο Απτον Παρκ Η Γουλβς πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στο "Απτον Παρκ" επί της Γουέστ Χαμ, κάνοντας άλμα παραμονής, αφού βρέθηκε στους 31 βαθμούς, επτά από τις θέσεις υποβιβασμού.
Την ίδια ώρα ο Τζιανφράνκο Τζόλα νιώθει τον κίνδυνο της απόλυσης, μετά την δεδομένη αμφισβήτηση από τους ιδιοκτήτες της Γουεστ Χαμ. Η ομάδα του έχει 27 βαθμούς και είναι σε απόσταση βολής, τριών βαθμών δηλαδή, από Μπέρνλι και Χαλ.

Το δρόμο της νίκης για τη Γουλβς άνοιξε ο Κέβιν Ντόιλ με σουτ στο 28', σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες καλές φάσεις. Με ΜακΚάρθι και Κόουλ στην επίθεση και τρεις ακόμα επιθετικούς στον πάγκο, ο Τζόλα είδε την ομάδα του να έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και στο δεύτερο ημίχρονο σε τρία λεπτά τα πλήρωσε και πάλι.
Στο 58' ο Τζόουνς έβγαλε δεξιά τετ α τετ τον Γάλλο αμυντικό Ρονάλ Ζουμπάρ, που με σουτ πέτυχε δεύτερο γκολ. Και στο 61' πάλι ο Τζόουνς ήταν δημιουργός, αφού με κάθτη μπαλιά βρήκε τον Ματ Τζάρβις, που με βολέ έκανε το 0-3!
Η απογοήτευση στο Απτον Παρκ ήταν έκδηλη, μάλιστα το γκολ του Γκιγιέ Φράνκο στις καθυστερήσεις, από πάσα του Μπεράμι, δεν πανηγυρίστηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: