Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πατέρας: "Είστε οι καλύτεροι"


Ο Νίκος Νίοπλιας με τον Νίκο Πατέρα Μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου, ο Νικόλας Πατέρας είχε βάλει... χοντρό χέρι στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μετά την δεύτερη ήττα του "τριφυλλιού" την περασμένη Κυριακή από τον αιώνιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανηφόρησε και πάλι στις προπονητικές εγκαταστάσεις. Αυτή τη φορά για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και να προσπαθήσει να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Αλλωστε, μιλάμε για ένα ματς που η τύχη γύρισε την πλάτη στους "πράσινους" και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε η ήττα. Ο ισχυρός άνδρας των πρωτοπόρων λοιπόν, ζήτησε από τους "πράσινους" να μην ασχολούνται με όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με μεταγραφικά σενάρια. Ξεκαθάρισε ότι έχει πίστη στην ομάδα και τόνισε πως πρέπει να "βουλώσουν στόματα" οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο:

"Θέλω να ξέρετε ότι σας πιστεύω. Ότι έγινε έγινε, ξεχάστε τον Ολυμπιακό. Μην ακούτε όσα λέγονται και μην διαβάζετε όσα γράφονται για λίστες παικτών που φεύγουν και για ταξίδια του Αντωνίου. Δεν υπάρχουν αυτά. Για μένα είστε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Απλά βγάλτε πάθος στο γήπεδο για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Βουλώστε στόματα, γιατί εσείς είστε οι καλύτεροι", ήταν τα λόγια του Νικόλα Πατέρα.

Με τα γνωστά προβλήματα
Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των "πράσινων" για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Μετά το ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής πέντε εναντίον δύο, έπαιξαν δίτερμα και τέλος οι επιθετικοί δούλεψαν πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Σπυρόπουλος, Δάρλας, Σαριέγκι, Μαρίνος. Οι τέσσερις συγκεκριμένοι παίκτες έμειναν και εκτός αποστολής για το ματς της Τετάρτης με τους Ηπειρώτες, όπως αναμενόταν. Επίσης, ο Νιόπλιας δεν πήρε μαζί του και τους Γκαλίνοβιτς, Μαχλελή (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων).

Αναλυτικά τη 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Νίνης, Κλέιτον, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σισέ, Πετρόπουλος και Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: