Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μέλμπεργκ


Εκτός αποστολής ο Μέλμπεργκ Ο Ολαφ Μέλμπεργκ αγωνίστηκε με πόνους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας τα πάντα για τους "ερυθρόλευκους", ωστόσο αυτό το πλήρωσε. Ο Σουηδός αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, έχει υποστεί θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με τον Αρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ωστόσο θα είναι έτοιμος για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα κριθεί σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μετέχει ο Ολυμπιακός.

Ετσι ο Ολυμπιακός σε δύο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της περιόδου θα αγωνιστεί χωρίς τους δύο βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς, καθώς ο Μέλμπεργκ θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, λόγω καρτών. Ο Ζεβλάκοφ θα πάρει τη φανέλα του βασικού, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Αλλιώς οι άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας είναι οι Ραούλ Μπράβο και Τοροσίδης.

Ρεπό είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Τρίτη και στου Ρέντη βρέθηκαν μόνοι οι τραυματίες Ντουντού, Λεονάρντο και Ζαϊρί, που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς και ο Ντιόγκο, που έκανε ατομική προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: