Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Δώνης:"Δεν υπάρχει θέμα με ΑΕΛ"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

"Δεν υπάρχει θέμα με ΑΕΛ", δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 για το δημοσίευμα ότι βρίσκεται σε επαφές με την Λάρισα για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας:

"Πιθανότατα να βγήκε γιατί είναι γνωστό ότι έχω φιλική σχέση με τον αντιπρόεδρο της Λάρισας, τον Κώστα Κωνστάντο, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε αυτό το θέμα".

Για τις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Ατρόμητου είπε:

"Υπάρχουν διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα. Σε κάποια πράγματα είμαστε πάρα πολύ κοντά και κάποια άλλα στα οποία υπάρχουν προβλήματα, τα οποία προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε για να είναι και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες. Καταρχήν είμαι ευχαριστημένος επειδή η διοίκηση από πολύ νωρίς προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο.

Αυτό με τιμά και σημαίνει ότι έχω την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη της ομάδας του κ. Σπανού, που θέλει να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Όταν γίνονται διαπραγματεύσεις, μπορεί να βάζεις έναν ορίζοντα και είναι λογικό η διοίκηση να θέλει να τελειώσει ένα θέμα το συντομότερο, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να είναι ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές. Νομίζω, όμως, ότι την Μεγάλη Εβδομάδα θα υπάρξουν οι οριστικές απαντήσεις".

"Τυχερός ο Ατρόμητος που έχει τον Σπανό"

Για την φιλοσοφία του ως προπονητής, τόνισε:

"Όταν αναλαμβάνεις μία νέα ομάδα, παίζει ρόλο τι φιλοσοφία έχει κάθε προπονητής και για να μπορούν να προσαρμοστούν οι παίκτες στις νέες συνθήκες, χρειάζεται χρόνος. Εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής της μπάλας. Αν ένας παίκτης δεν το έχει συνηθίσει ή δεν ξέρει αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, χρειάζεται χρόνο.

Παίζει επίσης ρόλο πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία και αν το ρόστερ είναι διαμορφωμένο, ώστε να μην γίνουν πολλές προσθήκες και να μπορείς να δουλέψεις με το 95%. Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι είμαι ιδιαίτερα τυχερός ως προπονητής, ώστε όταν προσπαθείς να φτιάξεις κάτι καινούργιο, να σε βοηθάει το αποτέλεσμα και να κερδίζεις χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Στις περισσότερες ομάδες που έχω εργαστεί, ακόμα και φέτος στον Ατρόμητο το ίδιο συνέβαινε. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε πρόβλημα στο γκολ και δεν είχαμε το αποτέλεσμα.

Το σημαντικό θέμα στο ποδόσφαιρο είναι ότι όταν αξιολογείται ένας προπονητής να γνωρίζουν οι παράγοντες από το αντικείμενο. Στον Ατρόμητο είμαι τυχερός που ο πρόεδρος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος έχουν τέτοιες γνώσεις και έβλεπαν την δουλειά που γινόταν από την αρχή της χρονιάς, μολονότι δεν έρχονταν τα αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: