Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής διέψευσε τα περί συμφωνίας του πελάτη του με τον ΠΑΟΚ.

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/1c78955261ba53ecfbfd81f40a1fd1ba_L.jpg?1269414340?1269414340?1269414340Ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Βαγγέλης Αγγελής διέψευσε τα περί συμφωνίας του πελάτη του με τον ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του Σάλπι επανάλαβε πως προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό.

Ο κύριος Αγγελής έμαθε για το σημερινό δημοσίευμα που θέλει τον πελάτη του από το καλοκαίρι να μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, απαντώντας: «Έχουμε πει ότι μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του θα αποφασίσει το μέλλον του ο Σαλπιγγίδης. Οταν θα ηρεμήσει και θα έχει άδεια θα κάτσει με την οικογένεια του, θα τα βάλει όλα κάτω και θα αποφασίσει τι θα κάνει. Εχουμε ακούσει κατά καιρούς για προφορικές συμφωνίες και άλλα τέτοια. Εγώ δεν γνωρίζω προφορικές συμφωνίες αλλά μόνο τις γραπτές. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα (για συμφωνία περί επιστροφής στον ΠΑΟΚ). Το έχουμε ακούσει πολλές φορές και έχει καταντήσει κουραστικό».

«Προτεραιότητα το εξωτερικό»

Ο εκπρόσωπος του επιθετικού του Παναθηναϊκού θέλησε να ξεκαθαρίσει για μια ακόμη φορά ότι ο Σαλπιγγίδης έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό: «Ο Δημήτρης έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Επειτα θα κοιτάξει όλες τις προτάσεις που έχει δίνοντας προτεραιότητα στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: