Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πατρίδας: "H εξυγίανση δεν τελείωσε"

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στην πρόοδο του ΠΑΟΚ αλλά και τη δύσκολη συνέχεια αναφέρθηκε ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ΚΑΕ Δημήτρης Πατρίδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Πατρίδας στον "Sport103 FM" για:

Την παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μιλτιάδη Κανώτα, στο περιθώριο της εκδήλωσης των χορηγών: "Ο σύλλογος έχει άλλα και πολύ σοβαρότερα προβλήματα. H εξυγίανση του ΠΑΟΚ δεν τελείωσε και είναι ανάξιο λόγου αυτό που συνέβη με τον κύριο Κανώτα, χωρίς να είμαι αυτός που δημοσιοποίησα το θέμα".

"Αυτό που προέχει είναι να συνεχίζουμε να βάζουμε πλάτη. Εγώ πάντως δεν είμαι από αυτούς που θα εγκαταλείψουν στα δύσκολα. Εγώ θα βοηθήσω ακόμη περισσότερο".

Τη συνέχεια της προσπάθειας από πλευράς διοίκησης: "Απαιτείται συσπείρωση αφού χωρίς τη βοήθεια όλων μας δεν θα βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο. Το ότι έγινε μία προσπάθεια φέτος δεν σημαίνει ότι τέλειωσαν τα προβλήματα και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος".

"Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Περιμέναμε βέβαια και μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου αν και έχει δίκιο να περιμένει αποτελέσματα και να είναι απογοητευμένος από προηγούμενες διοικήσεις. Η ομάδα έχει ως στόχο να βγει στην εξάδα και έχει κάνει μια αξιοπρεπή πορεία μέχρι τώρα".

"Πρέπει όλοι να την περιχαρακώσουμε και να βοηθήσουμε να λυθούν τα προβλήματα. Είμαστε στην αρχή της λύσης και όχι στο τέλος".

Το που οφείλεται ότι δεν υπήρχε η αναμενόμενη στήριξη από πλευράς των φιλάθλων: "Ίσως ο κόσμος να περίμενε έναν άλλον ηγέτη. Ακόμα και η καλή πορεία το ποδοσφαίρου έχει συσπειρώσει τον κόσμο ενώ στο μπάσκετ περιμένει τα αποτελέσματα".

"Είναι όμως θέμα χρόνου να έρθει και να αγκαλιάσει και την ομάδα του μπάσκετ αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και σοβαρότητα. Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μας στα πλέι οφ αλλά του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα με τον κόσμο να είναι πιο κοντά και μαζικά".

Tη γιορτή των χορηγών της ΚΑΕ: "Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν ξεχνάει πλέον αυτούς που βοηθούν της ομάδα. Tα πράγματα έχουν αλλάξει και τιμήσαμε και ανθρώπους που είχαν χρόνια πριν προσφορά. H γιορτή αυτή πρέπει να γίνει θεσμός, όχι όπως παλιότερα που δεν λεγόταν ούτε ένα "ευχαριστώ". Αλλιώς σε τρία χρόνια πάλι τα ίδια θα λέμε. Θέλουμε εξάλλου σε μια τριετία ο ΠΑΟΚ να στοχεύει ακόμα ψηλότερα".

Τον αγωνιστικό στόχο της φετινής ομάδας: "Το αν θα πετύχουμε δεν το ξέρω. Θέλουμε η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη αλλά δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό και από την τύχη. Όλα κρίνοντα σε μερικά δευτερόλεπτα και σ' ένα σουτ. Η ομάδα έχει δείξει μια σοβαρότητα μέχρι τώρα. Ωστόσο κανένας από αυτούς που δεν σεβάστηκαν την ιστορία του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε κάποιο νέο διοικητικό σχήμα".

Τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στις 8 Απριλίου στο PAOK Sports Arena: "Ξεπεράσαμε όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε γίνει από τον Σεπτέμβριο. Είναι μία πολύ μεγάλη συναυλία και θα είναι η αρχή ώστε να γίνουν πολλές και μεγάλες συναυλίες στο ιδιόκτητο γήπεδο μας όπως και αυτή της Μαρίας Φαραντούρη στις 18 Απριλίου".

"Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε με κάποιους παράγοντες πριν από μας να μάτωσαν και να πολέμησαν για αυτό και επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το δώρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: