Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

«Ψάχνονται» για Δώνη στην Λάρισα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3114d73fac2a012bc8781250db02db2f_L.jpg?1269412381?1269412381?1269412381Παρά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι «βυσσινί» με τον Γιάννη Παπακώστα στον «πάγκο», ο Έλληνας τεχνικός ίσως δεν συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλία και την επόμενη χρονιά. «Ακούγεται» έντονα το όνομα του Γιώργου Δώνη στον Κάμπο. Πολύ ψηλά στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Γιάννη Παπακώστα βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Δώνη, όσον αφορά τον πάγκο της Λάρισας, αφού οι καλές εμφανίσεις και φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί …ημερών Δώνη στον Κάμπο δεν έχουν ξεχαστεί από τους ιθύνοντες της ΑΕΛ.

Όπως είναι γνωστό ο Δώνης αυτή την χρονική περίοδο προπονεί τον Ατρόμητο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον σύλλογο του Περιστερίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday στην Λάρισα κοιτούν προσεκτικά τις εξελίξεις στο θέμα και εφόσον υπάρξει ρήξη ανάμεσα στον Δώνη και τον Ατρόμητο, τότε θα κινηθούν και επίσημα για την συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό.

Αυτό που προέχει είναι η παραμονή


Πάντως, οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ην παρούσα φάση αυτό που καίει την ομάδα και τον Κώστα Πηλαδάκη είναι η παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε αν η ομάδα δεν καταφέρει να κερδίσει την παραμονή τότε δεν υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος Δώνης να σκεφτεί να επιστρέψει στο κάμπο, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Λάρισας όπου βρεθεί και όπου σταθεί μπλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: