Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Φλέτσερ: "Στο χέρι μας ο τίτλος"


Ο Ντάρεν Φλέτσερ πανηγυρίζει το γκολ του Ο Ντάρεν Φλέτσερ είναι ένας από τους "μικρούς ήρωες" του σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος μέσος είναι ένα βασικό "εργαλείο" στη διάθεση του προπονητή του και δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των "κόκκινων διαβόλων" τόνισε ότι ο τίτλος είναι στο χέρι της ομάδας του "Ολντ Τράφορντ".

"Το πρωτάθλημα είναι στο χέρι μας. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν τότε θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές. Το καλό είναι ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτό το στόχο", τόνισε αρχικά ο Φλέτσερ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ξεπεράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Λίβερπουλ στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων:

"Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να καταρρίπτει ρεκόρ και να θέτει νέα δεδομένα. Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα που θα αποτελεί νέο ρεκόρ και να φτάσουμε τα 19 συνολικά. Θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα να γίνουμε η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εαυτό του και τη σχέση του με το ποδόσφαιρο: "Είμαι στα αλήθεια εθισμένος. Αγοράζω κάθε ποδοσφαιρικό περιοδικό που κυκλοφορεί και βλέπω όλους τους αγώνες. Από μικρό παιδί έτσι ήμουν και νομίζω πως έτσι θα είμαι πάντα. Μού αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και θέλω να παρακολουθώ διαφορετικούς παίκτες και ομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: