Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Καταγγελία στον Εισαγγελέα από τον ενιαίο Άρη

http://www.contra.gr/images/m/omadara_m.jpgΠαράσταση στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκαναν οι πρόεδροι του ενιαίου Άρη, με στόχο να διορθωθούν οι στρεβλές - όπως θεωρούν - εντυπώσεις, που δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα και αναφορές στα ΜΜΕ, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.Οι κύριοι Νίκος Παπαδόπουλος, Θανάσης Αθανασιάδης και Γιάννης Γρανούζης, πρόεδροι αντίστοιχα των Α.Σ., ΠΑΕ και Λέσχης Άρη, συνοδεία νομικών εκπροσώπων κατέθεσαν γραπτό και οπτικοακουστικό υλικό, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, ενώ λόγω του κρίσιμου αγώνα με τη Βαλένθια δεν μπόρεσε να βρεθεί μαζί τους ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος δήλωσε προφορικά ότι συντάσσεται στο πλευρό των υπόλοιπων προέδρων.

Επί της ουσίας, υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του Τύπου ξέφυγαν από τα εσκαμμένα και με όσα έχουν διατυπώσει είναι οι «ηθικοί αυτουργοί σε πρόκληση βίας».

Η όλη κατάσταση είναι σοβαρή, καθώς στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα έχει γιγαντωθεί η πόλωση, με αρκετά περιστατικά επιθέσεων να το βεβαιώνουν. Αυτά ακριβώς επιδιώκουν να ερμηνεύσουν οι παράγοντες του ενιαίου Άρη, καθώς έχουν ενημερωθεί σχετικά, ενώ θεωρούν πως υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της ομάδας τους. Το ζητούμενο είναι να επικρατήσει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, κάτι που προφανώς αφορά τους οπαδούς και των δύο μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης. Πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: