Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Με ειδική προστατευτική κάσκα ο Κίβου


Ο Κριστιάν Κίβου Με ειδική προστατευτική κάσκα θα αγωνίζεται πλέον ο Κριστιάν Κίβου. Ο Πετρ Τσεχ το έχει καθιερώσει ως "σημα κατατεθέν", αλλά τώρα ο Ρουμάνος αμυντικός της Ιντερ θα τον μιμηθεί καθώς αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα. Στις 6 Ιανουαρίου τραυματίστηκε στο κεφάλι σε αγώνα του καμπιονάτο και από τότε δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί τού έδωσαν το "πράσινο φως" για να αγωνιστεί ξανά, αλλά μόνο με την ειδική κάσκα. Τώρα είναι έτοιμος και ο Ζοζέ Μουρίνιο τον έχει μάλιστα συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό ματς με τη Λιβόρνο.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να ρυθμίσει το θέμα του... χορηγού, καθώς η εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή αυτού του κράνους δεν έχει σχέση με τους αθλητικούς κολοσσούς που "ντύνουν" είτε την Τσέλσι, είτε την Ιντερ. Ο Τσεχ υποχρεώθηκε να αφαιρέσει το λογότυπο της συγκεκριμένης εταιρίας από το κράνος, ώστε να μην... αποσπά την προχοσή από το σήμα που επίσημου προμηθευτή αθλητικού εξοπλισμού και το ίδιο αναμένεται να κάνει ο Κίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: