Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Θλάση ο Σάχα


Ο Σάχα θέλει να πάρει εκδίκηση του χρόνου Νοκ άουτ από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τέθηκε και ο Σεμπάστιαν Σάχα! Ο Αργεντινός τερματοφύλακας που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υποβλήθηκε την Τρίτη σε εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού του αριστερού μείζονος προσαγωγού.

Ο φορμαρισμένος τερματοφύλακας που το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του είχε πείσει ότι αξίζει τη φανέλα βασικού και δεν θύμιζε σε τίποτα το... σκιάχτρο του πρώτου γύρου, ξεκίνησε ήδη θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Πληρωμές την Τετάρτη
Από εκεί και πέρα την Τετάρτη 12 ακόμα "κιτρινόμαυροι" θα δούνε τον τραπεζικό τους λογαριασμό να "ζωντανεύει". Στους παίκτες μοιράστηκε ένα ποσό γύρω στις 700.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί σε δόσεις συμβολαίων του Δεκεμβρίου. Το ποσό αυτό προερχόταν από το τελευταίο μέρος των χρημάτων που είχαν δώσει οι κ.κ. Γκούμας και Χατζηιωάννου για να απεμπλακούν από την ΠΑΕ.

Η επόμενη οικονομική "ένεση" στο ταμείο του "δικεφάλου" αναμένεται να έρθει από την τσέπη του Νίκου Νοτιά, ο οποίος μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να βάλει 1,2 εκατ. ευρώ.

Νέα (;) πρόταση σε Ταχτσίδη
Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΚ σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει ήδη κλείσει στη Τζένοα, ωστόσο στο "στρατόπεδο" του "δικεφάλου" θεωρούν ότι ίσως μπορέσουν να κάνουν ανατροπή των δεδομένων έστω και στο παραπέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: