Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

«Δύσκολα στο Μουντιάλ ο Σισέ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η γαλλική ιστοσελίδα «maxifoot» με δημοσίευμα της αναφέρεται στις σκέψεις του ομοσπονδιακού τεχνικού των «τρικολόρ», Ραϊμόν Ντομενέκ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα γραφόμενα ο Γάλλος εκλέκτορας θα πάρει στην αποστολή πέντε επιθετικούς, χωρίς να αποκλείει το όνομα του ενός από αυτούς να αποτελεί έκπληξη, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να μην συγκεντρώνει πάντως πολλές πιθανότητες.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα πάντα με τη «maxifoot» έχει 20% πιθανότητες να είναι ένας από αυτούς. «Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, με 21 γκολ, εκμεταλλεύτηκε αρχικά τους τραυματισμούς των Μπενζεμά και Σιγκάν και στη συνέχεια του Λουίς Σαχά και επέστρεψε στην εθνική ομάδα για την αναμέτρηση εναντίον της Ισπανίας», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Που συνεχίζει: «Ελπίζει να βάλει σε σκέψεις μέχρι την τελευταία στιγμή τον προπονητή του για το αν θα πρέπει να το συμπεριλάβει στην αποστολή, αν και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League όπου θα ήταν πιο εύκολο για τον Σισέ να διακριθεί. Είναι, άραγε, οι επιδόσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετές;».

Οι Ανρί και Μπενζεμά θα είναι 100% στην αποστολή, ο Γκουβού έχει 70% πιθανότητες, ο Ζινιάκ 60%, ο Μπεν Αρφά 40%, ο Τζιμπρίλ Σισέ 20% ενώ οι Ρεμί και Λουίς Σαχά από 5% έκαστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: