Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Αντσελότι: "Τίτλο με 86 πόντους"


Ο τεχνικός της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι Μετά από πολύ μεγάλο διάστημα η Τσέλσι έπεσε από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ στην οποία πλέον στρογγυλοκάθεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός των "μπλε", Κάρλο Αντσελότι τόνισε ότι στόχος της ομάδας του "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι να συγκεντρώσει 86 βαθμούς. Αν τα καταφέρει τότε θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου!

"Μου αρέσει η στατιστική και νομίζω ότι όπως και στο παρελθόν όποιος συγκεντρώσει 86 βαθμούς, τότε θα πάρει τον τίτλο. Εμείς λοιπόν πρέπει να φτάσουμε αυτό το στόχο", είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής για να συμπληρώσει στη συνέχεια: "Έχουμε λιγότερες πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, διότι χάσαμε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν.

Ακόμη κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο εάν δώσουμε ό,τι μπορούμε στους επόμενους αγώνες. Τώρα θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και να δώσω στους παίκτες μου όποιες πληροφορίες χρειάζονται για τα επόμενα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: