Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Α1 Αρης Με φόντο την 10η Ιουνίου και το ΔΝΤ

http://www.sport24.gr/ast/cov/tz/tzevel_b.jpgΠερίπου δυόμιση ώρες διήρκεσε η άτυπη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/05) στα γραφεία της στο Αλεξάνδρειο, με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, να δίνει το δικό του στίγμα μετά το τέλος της.Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς της ΚΑΕ όσον αφορά στο τι αποφασίστηκε ομόφωνα, ήταν:

1. Η άμεση διεύρυνση της εταιρίας "ΣΑΡΙΣΑ" με τη συμμετοχή μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ Α.Ε..

2. Το υφιστάμενο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο θα ενισχυθεί με νέα μέλη που θα προέρχονται από τη διευρυμένη "ΣΑΡΙΣΑ".

3. Προτεραιότητα του νέου ενωτικού διοικητικού σχήματος, το οποίο θα προσδιοριστεί το επόμενο διάστημα, είναι η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για την άμεση επάνοδο του Νίκου Γκάλη στην ομάδα μας.

Όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης; Ο Θανάσης Τζεβελέκης στις δηλώσεις του σημείωσε: "Αποφασίστηκαν δύο πράγματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διαμορφωθεί η κατάσταση για τη νέα διοίκηση. Πρώτον είναι ότι όσοι κατά καιρούς ήμασταν σε διάφορα σχήματα στην ΚΑΕ, θα ενταχθούμε στην νέα προσπάθεια της ΣΑΡΙΣΑ, που είναι οι νέοι φίλοι μας. Εδώ κι ένα χρόνο στέκονται δίπλα στην ομάδα".

"Όλοι εκφραζόμαστε μέσα από αυτό και όλοι πρέπει να σταθούμε σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Η διοίκηση θα αποτελείται από τα μέλη της "ΣΑΡΙΣΑ", δηλαδή όλος ο Άρης. Όλοι θα βρεθούμε δίπλα στην ομάδα. Εγώ, τα παιδιά της "ΓΕΝΕΣΙΣ", δίπλα στην "ΣΑΡΙΣΑ", με τις πράξεις μας και τη συμπεριφορά μας".

"Το δεύτερο που αποφασίσαμε είναι ότι με κορμό την προηγούμενη διοίκηση, θα υπάρξει μία διαβούλευση με αρκετούς ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην ΚΑΕ έτσι ώστε μέχρι τις 10 Ιουνίου, να έχει δημιουργηθεί ένα αρκετά μεγάλο διοικητικό συμβούλιο που θα εκφράσει αυτή την ενότητα. Αυτό θα δημιουργήσει προϋποθέσεις να πάει καλύτερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το βασικό είναι ο ενιαίος τρόπος έκφρασης των ανθρώπων του Άρη.

Η νέα διοίκηση θέλουν να είναι πιο πολυπληθής. Οριστική ημερομηνία θα είναι 10 Ιουνίου
", κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα πρέπει να τρέξουν μέσα στις επόμενες 20 μέρες. O κύριος Τζεβελέκης δεν θέλησε πάντως ν' αναφερθεί σε ονόματα που θα στελεχώσουνε το νέο σχήμα. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως ο ίδιος όπως και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου για προσωπικούς λόγους θα απέχουν, παραμένοντας όμως κοντά στην προσπάθεια.

Όσο για ενδεχόμενη εμπλοκή του Νίκου Γκάλη όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, είπε: "Το θέμα "Νίκος Γκάλης" το έχω διαχειριστεί κι εγώ όταν ήμουν πρόεδρος. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Θα πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και βγαίνουν. Ο Άρης πάντα συζητούσε μαζί του και θα συζητάει¨".

Τέλος για το αγωνιστικό κομμάτι, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ΔΝΤ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Λείπει ο μεγάλος επιχειρηματίας από την ομάδα και πλέον έχει μπει το Δ.Ν.Τ. και στον Άρη", δίνοντας ωστόσο ως προτεραιότητα για τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα χρονιά στο θέμα του προπονητή και της παραμονής του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ένα θέμα στο οποίο αναμένεται να τρέξουν εξελίξεις από εβδομάδα, με τον ερχομό του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού στην Θεσσαλονίκη από την Μόσχα όπου βρίσκεται για υποχρεώσεις του με την ρωσική Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: