Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μπεγκιριστάιν: "Ο Φάμπρεγας θέλει..."


Ο αρχηγός της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας Θετική απάντηση από τον Σεσκ Φάμπρεγας έχει πάρει η Μπαρτσελόνα, όπως άφησε να εννοηθεί ο τεχνικός διευθυντής της "Μπάρτσα", Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Ο Καταλανός, ωστόσο, διευκρίνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνηγορήσει και η Αρσεναλ, ώστε να επιστρέψει στο "Καμπ Νου", απ' όπου έφυγε σε ηλικία 17 ετών.

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι αυτά που μαθαίνω από τους συμπαίκτες του στην εθνική", είπε ο Μπεγκιριστάιν και διευκρίνισε: "Πάντα λένε το ίδιο πράγμα: "προσοχή, έχει συμβόλαιο και η Αρσεναλ πρέπει να δώσει το πράσινο φως". Εμείς, πάντοτε σεβόμαστε τις συμφωνίες, όπως και τις επιθυμίες των ποδοσφαιριστών".

Τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν, πάντως, ότι ο αρχηγός των "κανονιέρηδων" θέλει να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα και μάλιστα για το λόγο αυτό εξέφρασε επιθυμία να συναντηθεί προσωπικά με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Αρσεναλ δεν θα έλεγε "όχι" σε μια πρόταση που αγγίζει τις 50.000.000 λίρες, αλλά η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από τις 30.000.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: