Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Αναμονή για Επαλέ

Αναμονή για Επαλέ

Στη Μίκρα δεν έχουν να κρύψουν την διάθεση τους να εντάξουν και πάλι τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της ομάδας, αλλά μέχρι να μείνει τυπικά ελεύθερος δεν μπορεί να προχωρήσει καμία εξέλιξη.
Ο Επαλέ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα εξετάσει το ενδεχόμενο να παραμείνει σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον που ακόμα όμως δεν είναι έμπρακτό για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.
Το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένεια του και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Γαλλία. Ωστόσο έχει προγραμματισμένο ταξίδι και στην Ελλάδα στα μέσα Ιουνίου και αν μέχρι τότε δεν έχει βρει ομάδα είναι πολύ πιθανό να έρθει και για μόνιμη εγκατάσταση.
Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι ευνόητο ότι θέλει τον παίκτη αλλά προς το παρών επικεντρώνεται η προσπάθεια της στα τρέχοντα καυτά ζητήματα.
Η περίπτωση του Επαλέ είναι κάτι διαφορετικό από όλες γιατί πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στους φιλάθλους αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσει και αγωνιστικά. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς.
Κάθε άλλη περίπτωση είναι διαφορετική από την στιγμή που τα χρήματα δεν περισσεύουν στους κυανόλευκους. Θα εξεταστούν περιπτώσεις παικτών που θα προταθούν . Θα γίνει ερευνά αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά είναι κατανοητό ότι φέτος ο Ηρακλής θα είναι περισσότερο προσεκτικός από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχουν «καεί» από τις μετεγγραφές που έγιναν στην ομάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους ου ο Ηρακλής έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: