Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Μία δυαδούλα καί ένα μονό αποδεκτό...Eπιλογές Σαββάτου...

Επιμέλεια-Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

Στην μεσοβδόμαδη ενασχολησή μας ο απολογισμός κρίνεται απόλυτα θετικός, καί γενικά ο τελευταίος μήνας γιά την στήλη ήταν ιδιαίτερα πολύ καλός καθώς περάσαμε πολλά καί καλοπληρωμένα σημεία. Με καλή ψυχολογία καί καλή καβάντζα στην άκρη πάμε γι΄ άλλα καλύτερα καί ωραιότερα γούστα.

Μετά καί την ολοκλήρωση των μεγάλων Ευρωπαικών πρωταθλημάτων καιρός είναι σιγά σιγά να μπαίνουμε σε Σκανδιναβικούς ρυθμούς, ήδη βέβαια έχουμε κάνει σεφτέ με σημεία από αυτές της κατηγορίες, καί μάλιστα πολύ επιτυχημένο.Από δω καί πέρα όσο αφορά την στήλη βέβαια η προσοχή μας πλέον στρέφεται στα πρωταθλήματα αυτά.

Να υπενθυμίσω ότι το Σάββατο τα πρακτορεία τού ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά λόγο τις απεργίας των πρακτόρων.Καί έτσι θεώρησα σωστό να στείλω από σήμερα το κείμενο γιά όσους θέλουν να πάρουν έτσι μιά ιδέα από κάποιες επολογές σημείων.


Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα εκεί όπου θα σχοληθούμε με μία Σουηδική δυαδούλα καί ένα μονό αποδεκτό άσο κινήτρου από την Segunda Division



Hacken - Kalmar (2)

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Häcken όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γιά τούς γηπεδούχους.Μετά τiς 3 σερί νίκες η ομάδα δείχνει να είναι τελείως εκτός φόρμας, καί πλέον μετρά 6 ήττες στα τελευταία της 8 παιχνίδια.Πολύ κακή αμυντικά αφού έχει δεχτεί 14 γκόλ στα παιχνίδια αυτά.Εκτός αυτού καί επιθετικά παρουσιάζεται αδύναμη καθώς δεν έχει το εύκολο γκόλ.Στα τελευταία 10 παιχνίδια δεν σκοράρει στά 6 από αυτά.

Αντίθετη ακριβώς πορεία γιά την ομάδα της Kalmar πού δεν άρχισε καλά το πρωτάθλημα αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε αρκετά καί τώρα μετρά αισίως 6 σερί παιχνίδια αήττητη.Προέρχεται από καλές εμφανίσεις σε σχέση με το ξεκίνημα καί δέιχνει να βρίσκει τον ρυθμό της.Μετρά 3 σερί νίκες με αποκορύφομά την επικράτηση της επί της πρωτοπόρου Helsinborg.

Παράδοση : Σε 10 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλό την Häcken, η Kalmar μετρά 5 νίκες 5 ισοπαλίες καί καμία ήττα.

Εντελώς αντίθετες πορείες βάση φόρμας διανύουν οί δύο ομάδες.Θα δώσω προβάδισμα στο καλοπληρωμένο διπλό της Kalmar σε απόδοση (2.65)


Ljungskile - Norrkoping (2)

Kαλό σχετικά το ξεκίνημα της Ljungskile στο πρωτάθλημα αφού μετά την ήττα στην πρεμιέρα μετρά αήττητη 6 σερί παιχνίδια, με πολλές όμως ισοπαλίες στο ενεργητικό της, τέσσερεις στον αριθμό.Διαθέτει την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής με παθητικό τερμάτων 2 γκόλ αλλά καί την χειρότερη επίθεση με 2 γκόλ ενεργητικό επίσης.Ομάδα τύπου οί γηπεδούχοι πού θα αναζητήσουν την παραμονή τούς στην κατηγορία όσο τον δυνατόν γρηγορότερα.

Eντυπωσιακό το ξεκίνημα της Norrköping καθώς βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση τού βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.Είναι σε πολύ καλή φόρμα μιάς καί μετρά 4 σερί νίκες. Πολύ δυνατή στην επίθεση έχει πετύχει 14 γκόλ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.Ομάδα πού θα διεκδικίσει την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας.Όπως το έχουμε ξαναπεί η Norrköping είναι το πιό βαρύ όνομα με την μεγαλύτερη φανέλα στο πρωτάθλημα.

Παράδοση : Σε 12 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας η Norrköping μετρά μόλις 2 ήττες από την ομάδα της Ljungskile.

Εντάξει καλή ομαδούλα η Ljungskile καί με καλή άμυνα, παίζει όμως με την πιό δυνατή καί αποτελεσματική επίθεση της κατηγορίας καί τα πράμματα τώρα θα είναι δύσκολα.Αν δεν ρισκάρω τώρα σε τέτοιες αποδόσεις στην πρωτοπόρο Norrköping πότε θα ρισκάρω?

Ανώτερη ομάδα οί φιλοξενούμενοι με καλύτερο υλικό καί σε πολύ δυνατή φόρμα.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Norrkoping σε απόδοση (2.65)



Real Union - Numancia (1)

Xωρίς κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο η Numancia βρίσκεται στη μέση τού πίνακα με 53 βαθμούς.Δεν δείχνει να έχει βλέψεις γιά κάτι παραπάνω αλλά καί ούτε έχει πρόβλημα γιά τον υποβιβασμό καθώς έχει μεγάλη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.Δεν είναι γενικώς σε καλή κατάσταση αφού στα τελευταία 9 παιχνίδια μετρά μόλις 1 νίκη.Βάση καί τού προγράμματος πού έχει στην συνέχεια θα πρέπει να θεωρείται πλέον βαθμολογικά αδιάφορη

Στο πίο κρίσιμο σημείο τού πρωταθλήματος δείχνει να ξυπνά η ομάδα της Real Unión.Με ένα καλό σερί στα τελευταία παιχνίδια έδωσε ελπίδες ότι ίσως μπορεί να τα καταφέρει καί να σωθεί.Μετρά 3 νίκες καί 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια της.Καίγεται γιά το τρίποντο καθώς βρίσκεται κάτω από την ζώνη τού υποβιβασμού με όχι πάντως μεγάλη διαφορά από τις ομάδες πού σώνωνται.Αν νικήσει σήμερα καί με βάση τα άλλα αποτελέσματα ίσως βγεί καί από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε καλύτερη κατάσταση οί γηπεδούχοι καί με μαγαλύτερη ανάγκη βαθμών.Αδιάφορη καί εκτός φόρμας η Numancia.

Θα ρισκάρω στον άσο επιβίωσης της Real Union σε απόδοση (2.35)


Ανακεφαλαιώνοντας οί επιλογές μου σε μία δυάδα με τα Σουηδικά : Kalmar -Norrkoping

Σε μονό αποδεκτό ποντάρισμα τον άσο της : Real Union


Καλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: