Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας…»

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1034/39/n17527494540_2203.jpg

Αισιόδοξοι και ταυτόχρονα ρεαλιστές εμφανίστηκαν στην χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου οι Αντώνης Κασδοβασίλης, Στράτος Βουτσακέλης και Λευτέρης Τοπαλίδης, αναφερόμενοι στην επικείμενη «περιπέτεια» των πλέι άουτ. Όπως κάθε φορά έτσι και χθες, τον λόγο πήρε πρώτος ο γενικός αρχηγός της Δόξας Δράμας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή προέχει το καλό της ομάδας. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να βγούμε νικητές από το πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών που έχουμε μπροστά μας. Τώρα στα δύσκολα πρέπει να φανούμε δυνατοί και σ΄ αυτό θα χρειαστούμε την βοήθεια των φιλάθλων μας. Πιστεύω πάντως πως όλα θα πάνε καλά» τόνισε ο βετεράνος άσος των «μαυραετών», με το μικρόφωνο να περνάει στη συνέχεια στον Στράτο Βουτσακέλη.

«Αδικηθήκαμε στο Ηράκλειο»

Πριν αναφερθεί στον μεθαυριανό αγώνα με τη Ρόδο, ο τεχνικός της Δόξας έκανε εκτενή αναφορά στο παιχνίδι του Ηρακλείου, εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία που συνάντησε η ομάδα του. «Πήγαμε στην Κρήτη με οχτώ απουσίες, οι οποίες κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν εννιά λόγω του τραυματισμού του Γκονζάλες. Παρόλα αυτά κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια από την ημέρα που ήρθα στη Δόξα και δικαιούμασταν πιστεύω κάτι παραπάνω. Δυστυχώς όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τη διαιτησία. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ μας στην αρχή του αγώνα, δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στον ΟΦΗ, μας ανέκοψαν 5-6 φορές με ανύπαρκτο οφσάιντ και μας ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ που πετύχαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Αν σε αυτά προσθέσουμε την αποβολή του Σαμαρά για ψύλλου πήδημα στο ματς με τον Παναιτωλικό, τις κάρτες που δεχθήκαμε στην Καισαριανή και είχαν σαν αποτέλεσμα να συμπληρώσουν επτά πολλοί παίκτες μας και την διαιτησία στο εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, διαπιστώνω πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθώς έτσι διαμορφώνεται μια κατάσταση. Ελπίζω πάντως πως στα πλέι άουτ δεν θα συναντήσουμε ξανά τέτοιες διαιτησίες» τόνισε αρχικά ο Στράτος Βουτσακέλης.

«Να αντιληφθούμε τις ευθύνες μας»

Σχολιάζοντας στη συνέχεια το μεθαυριανό ματς της Ρόδου, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας μια διαδικασία που είναι πρωτόγνωρη για όλους. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν και όσο πιο γρήγορα ξεχάσουμε πως έχουμε δύο επιπλέον βαθμούς από τη Ρόδο τόσο το καλύτερο για εμάς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εμείς θα επιδιώξουμε να φτάσουμε στη νίκη και αν τα καταφέρουμε τότε διαμορφώνονται νέα δεδομένα. Το σίγουρο είναι πως όλοι μας δίνουμε εξετάσεις. Πρέπει να αντιληφθούμε τις ευθύνες μας. Αν δεν παίξουν πάντως ρόλο κάποιοι άλλοι παράγοντες όπως η διαιτησία, αισιοδοξώ πως θα επιστρέψουμε στη Δράμα με θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος έχει κριτήριο, θεωρώ πως θα είναι κοντά μας και θα μας συμπαρασταθεί σε όλους τους αγώνες. Όταν κάποιοι έλεγαν πάντως για πλέι οφ, εγώ έλεγα πως πρέπει να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά τα παιχνίδια ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Εμείς θα βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη»

Από την πλευρά του, ο βασικός τερματοφύλακας της Δόξας μετά την αποχώρηση του Καρατζιοβαλή, Λευτέρης Τοπαλίδης, δήλωσε: «Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία του αγώνα με τον ΟΦΗ και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη Ρόδο. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, ενώ πιστεύω πως το πρόγραμμα που προέκυψε δεν μας επηρεάζει ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Θεωρώ πως σε αυτούς τους αγώνες μετράει λιγότερο η ποιότητα των ομάδων και περισσότερο το πάθος και η θέληση που θα δείξει η κάθε μία. Υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί τώρα, είμαστε εμείς οι παίκτες. Εμείς φέραμε το κάρο στη λάσπη και εμείς θα το βγάλουμε κάνοντας το αυτονόητο, που είναι μια πορεία που αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της Δόξας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: