Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Κονσεϊσάο: "Μιλάμε με Ζόρζε Κόστα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/se/sergiopaok_b.jpgΟ αθλητικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο μίλησε στην εφημερίδα "Record" για τον Σάντος και τον Ζόρζε Κόστα. Για τον υποψήφιο προπονητή του Δικεφάλου έκανε δηλώσεις και ο Νούνο Πιλότο.Ο Κονσεϊσάο τόνισε αρχικά : "Είμαι σε διακοπές, για να συμμετάσχω στο παιχνίδι που θα γίνει προς τιμήν μου στην Κοΐμπρα, από όπου ξεκίνησα. Είναι μία συγκινητική στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τη μοιραστώ με άτομα που ήταν μέρος της καριέρας μου και της ζωής μου.
Είναι το τέλος μίας φάσης της ζωής μου, όπου το ισοζύγιο είναι θετικό. Κέρδισα αρκετούς τίτλους, αγωνίστηκα σε μεγάλες ομάδες και έπαιξα δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές.

Έπαιξα και με την Εθνική ομάδα και έζησα μεγάλες στιγμές. Υπήρξαν και κάποιες άσχημες στιγμές, όμως, ολοκληρώνω την ποδοσφαιρική μου καριέρα υπερήφανος».. Όσο για τους Σάντος και Ζόρζε Κόστα; Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον Φερνάντο Σάντος. Τώρα είμαστε χωρίς προπονητή και σίγουρα μας ενδιαφέρει ο Ζόρζε Κόστα. Θα τον δω και θα μιλήσουμε για τις... οικογένειές μας. Α, και για... ποδόσφαιρο
".

Πιλότο: "Πιο επιθετικά από τον Σάντος"

Ο μέσος του Ηρακλή Νούνο Πιλότο σε συνέντευξη του στα "Σπορ του Βορρά" δήλωσε: "Ο Κόστα είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι του αρέσει να δουλεύει μαζί τους και να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να αδικήσει κανέναν ποδοσφαιριστή γιατί δεν κοιτάει ονόματα και όποιος δουλεύει σκληρά στην προπόνηση θα πάρει ευκαιρία να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τον Πιλότο ο Κόστα "αποτελεί σύμβολο για την Πόρτο με την οποία έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους σε μία λαμπρή καριέρα", ενώ την προπονητική του καριέρα την χαρακτήρισε "αρκετά καλή έως τώρα με λαμπρό μέλλον. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο στην Μπράγκα, όσο και στην Ολιανένσε.

Του αρέσει και η σκληρή δουλειά. Έτσι είναι και ως άνθρωπος. Πάντως με τους ποδοσφαιριστές του έχω μάθει πως είναι πιο ζεστός απ' ότι ο Φερνάντο Σάντος. Ίσως γιατί δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τη στιγμή που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: