Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μουρίνιο: "Ξέρω τι θέλει ο φαν Χάαλ, αλλά δεν θα του το δώσω. Δεν ξέρω που θα είμαι αύριο"

http://www.contra.gr/images/m/mourinhost_210510_m.jpgΑινιγματικός σε σχέση με το μέλλον του, αλλά και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη σημασία του τελικού της Ιντερ με την Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την γνωριμία που έχει με τον Λουίς φαν Χάαλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Συναντήθηκα με τον φαν Χάαλ πριν έρθω στη συνέντευξη Τύπου. Θα δώσουμε μία μεγάλη αγκαλιά όποιος κι αν νικήσει. Γνωρίζω τι θέλει, αλλά δεν θα του το δώσω".

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του και τα όσα γράφονται περί Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλησε να απαντήσει, υποστηρίζοντας, πάντως, ότι δεν τον πειράζουν τα όσα κυκλοφορούν: "Δεν υπάρχει πρόβλημα που μιλάνε για μένα και τη Ρεάλ. Οποιος έχει έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μπροστά του, όμως, μπορεί να τον απασχολεί μόνο αυτός. Είναι ένα όνειρο, όχι μία εμμονή. Το μοναδικό που γνωρίζω από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα αποδυτήρια της. Δεν ξέρω ούτε τα πρόσωπα, ούτε το τι σκέφτονται". ν συνεχεία, αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στη σημασία του: "Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα σημαντικός. Για τους φιλάθλους θα είναι ένα γεγονός εξαιρετικό: 45 χρόνια από τον τελευταίο νικηφόρο τελικό, έχουν συμβεί πολλά. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε γεννηθεί την τελευταία φορά που η Ιντερ κέρδισε το τρόπαιο. Τα τελευταία χρόνια η Ιντερ έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια, αλλά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι, σε περίπτωση νίκης, θα είναι αυτός ο τελικός. Αισθάνομαι την πίεση και τη σημασία του αγώνα, αλλά όλα θα τελειώσουν όταν ανέβω στο πούλμαν. Εάν νικήσουμε η ομάδα θα έχει κάνει το χρέος της. Δεν έχει σημασία ποιος θα σημειώσει το νικητήριο γκολ. Η Ιντερ είναι ομάδα και παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε μία ομάδα με αστέρια, αλλά δεν πιστεύουμε στα αστέρια".

"Το τέλος του αγώνα δεν ξέρω εάν θα είναι το τελευταίο στην Ιντερ. Είναι η πιο σημαντική μου στιγμή από τότε που πήγα στην Ιταλία, εάν νικήσουμε. Οταν φτάνεις στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που δίνει τον πιο σημαντικό τίτλο σε διασυλλογικό επίπεδο, όλοι θέλουν να νικήσουν. Ακόμα κι ο διαιτητής θέλει να νικήσει στον τελικό και γι' αυτό πιστεύω ότι έκαναν πολύ δουλειά. Για έναν διαιτητή υπάρχει μόνο ένα πιο σημαντικό ματς: ο τελικός του Μουντιάλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: