Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τίτλοι τέλους για τον Σαϊτιώτη


Ο Σαϊτιώτης κοντρολάρει τη μπάλα, ενώ παρακολουθεί ο νεαρός  Παριανός Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Σαϊτιώτης αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Χαλκιδικιώτης σέντερ φορ δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα για την καινούργια σαιζόν και το συμβόλαιό του που λήγει στις 30-6-2010 δεν θα ανανεωθεί.

Το απόγευμα ο Γιώργος Σαϊτιώτης πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ όπου τακτοποιήθηκαν κάποιες εκκρεμότητες που υπήρχαν και σήμερα το πρωί μετά την προπόνηση θα αποχαιρετήσει και τους συμπαίκτες του, αφού πλέον έκλεισε ο κύκλος της καριέρας του στα Γιάννινα.

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης είχε αποκτηθεί από τον Αλέξη Κούγια το καλοκαίρι του 2006. Με τη φανέλα του ΠΑΣ έχει συνολικά 130 συμμετοχές και 61 γκολ. Αναλυτικότερα σε αγώνες πρωταθλήματος έχει 120 συμμετοχές και 56 γκολ και σε αγώνες κυπέλλου 10 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ο Σαϊτιώτης αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων της Β' εθνικής αλλά πιο κοντά είναι στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία του κατέθεσε γενναία οικονομική πρόταση την οποία και σκέφτεται να αποδεχτεί ο ποδοσφαιριστής.

Έτσι παρελθόν μέχρι τώρα αποτελούν για την ομάδα των Ιωαννίνων οι Σίσιτς, Αράς, Σιαλμάς, Λουμπούτης, Κούσας, Ζαφειρόπουλος, Σαϊτιώτης και γίνονται συζητήσεις για λύση συμβολαίων με τους Κώτσιο, Μπακαγιόκο, Κανακούδη, Μαϊστόροβιτς. Προφορική συμφωνία για τον ίδιο σκοπό υπάρχει με τους Μενδρινό και Ελευθερόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: