Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Παπάζογλου : "Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο...."


Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου πανηγυρίζουν... Σε εκπομπή του Libero 107,4 φιλοξενήθηκε την Παρασκευή ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και την δική του παρουσία στην ομάδα.
Στην αρχική ερώτηση, αν τα πράγματα τελικά πήγαν φέτος όπως τα περίμενε, ο Θανάσης Παπάζογλου είπε: «Ήξερα ότι ερχόμουν σε μια μεγάλη ομάδα, που είχε κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και περίμενα κάτι ανάλογο. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε και τόσο καλά αλλά στην συνέχεια ανεβήκαμε και πιστέψαμε όλοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και φέτος. Το πιστέψαμε όλοι και τελικά καταφέραμε και βγήκαμε στο Champions League»
Μιλώντας για τον τρόπο που χάθηκε τελικά το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, από συγκυρίες τελικά το έχασε ο ΠΑΟΚ. Έτυχε να έχουμε πολύ κοντά 2 κρίσιμους αγώνες, με ’ρη και ΑΕΚ. Το παιχνίδι με τον Aρη ήταν πολύ περίεργο και δεν χάθηκε μόνο από αγωνιστικούς λόγους, έγιναν διάφορα τότε ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν άτυχοι και έτσι μείναμε πίσω».

Για το μυστικό της επιτυχίας του φετινού ΠΑΟΚ τόνισε: «Ήταν καθαρά θέμα δουλειάς από όλους στις προπονήσεις, συγκεντρωθήκαμε όλοι στον στόχο, κάποια στιγμή μιλήσαμε όλοι μαζί με τον προπονητή μας και είπαμε να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας. Δεν το βάλαμε κάτω, προσπαθήσαμε όλοι μαζί, ενωμένοι και τα καταφέραμε τελικά»

Για την δική του βελτίωση: «Η φετινή μου βελτίωση οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον κ. Σάντος, είναι ένας πραγματικός δάσκαλος του ποδοσφαίρου, ξέρει τα μυστικά της μπάλας. Αρχικά ήμουν κι εγώ έξω από τα νερά μου αλλά μπήκα στο νόημα στην συνέχεια και ανέβασα την απόδοση μου. Ο κ. Σάντος πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό, ελπίζω η διοίκηση να τον αντικαταστήσει με τον πλέον κατάλληλο και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην επόμενη σεζόν».

Ερωτηθείς αν ο κ. Σάντος πρόσεξε τελικά τον ίδιο και τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες της ομάδας , είπε: «Σίγουρα στα πιο κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος, ο κ. Σάντος εμπιστευόταν τους πιο έμπειρους παίκτες αλλά δούλεψε πολύ και μαζί μας. Επικεντρωνόταν πάνω μας και μας συμβούλευε πολύ στις προπονήσεις ενώ μας έδωσε ευκαιρίες όταν ο ίδιος έκρινε πως ήταν η ώρα να γίνει».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε βασικός και πέτυχε γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν: «Σίγουρα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, είχα αγωνιστεί άλλωστε πολλά χρόνια στην αντίπαλη ομάδα. Τώρα όμως παίζω για τον ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας και δεν με ενδιαφέρει σε ποιον θα βάζω γκολ, θέλω απλά να σκοράρω για τον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για τον νέο ρόλο και την βοήθεια που είχε η ομάδα από τον Σέρτζιο Κονσείσάο: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του ΠΑΟΚ, όλοι στην ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι και τον κ. Κονσεϊσάο είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ξέρουν πως πρέπει να φερθούν, είναι κοντά στους παίκτες, τους βοηθούν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν για το καλό της ομάδας. Ειδικά για τον κ. Κονσεϊσάο, που ρωτήσατε, ήταν πολύ κοντά μας, μας εμψύχωνε και φερόταν πάντα όπως την εποχή που ήταν αρχηγός της ομάδας, βοήθησε σίγουρα».

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει στους ομίλους του Champions League: «Είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο για τον ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους του Champions League. Θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί με τον νέο προπονητή και θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε την πρόκριση, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Όταν ήρθα στην ομάδα και ξέροντας τον Πάμπλο μόνο από όσα έβλεπα στην τηλεόραση, περίμενα να βρω έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και άνθρωπο αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Μόνο όταν σφυρίζει την έναρξη ο διαιτητής αλλάζει (γέλιο). Είναι ένας πραγματικός ηγέτης πάντως μέσα στο γήπεδο, βοηθά την ομάδα και όλους τους παίκτες ενώ στα αποδυτήρια είναι ήσυχος, άψογος επαγγελματίας, κάνει και τις πλάκες του όταν πρέπει, είναι ωραίος τύπος»

Κλείνοντας, ο Θανάσης Παπάζογλου τόνισε τα εξής: «Συνολικά κρίνοντας θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από την φετινή μου παρουσία και απόδοση. Δεν ξεκίνησα και τόσο καλά την χρονιά αλλά ανέβηκα στην συνέχεια, βελτιώθηκα και πήρα χρόνο συμμετοχής, έτσι θέλω να συνεχίσω»

Δεν υπάρχουν σχόλια: