Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ-Σκέψεις για Δερμιτζάκη-Τοπαλίδη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c13ba9471a1e120fa159d016de9d3c90_L.jpg?1274454886?1274454886?1274454886Το φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Πορτογάλος Ζόρζε Κόστα, ωστόσο, υπάρχει και η εναλλακτική λύση με τους Παύλο Δερμιτζάκη και Γιάννη Τοπαλίδη!εν είναι μόνο το όνομα του Ζόρζε Κόστα που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όταν τέθηκε θέμα παραμονής του Φερνάντο Σάντος. Στην ΠΑΕ έψαχναν δεξιά και αριστερά, σε Ελλάδα και Ευρώπη για να βρουν τον κατάλληλο προπονητή που θα συνεχίσει το έργο του Πορτογάλου τεχνικού.

Η μια σκέψη ήταν να αναζητηθεί προπονητής της ίδιας σχολής, όχι απαραίτητα της πορτογαλικής, με τον Σέρτζιο Κονσεισάο να κινείται μυστικά προς την πατρίδα του και να προτείνει τον Ζόρζε Κόστα. Η δεύτερη σκέψη είχε να κάνει με την εγχώρια αγορά. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε στο μυαλό του τον Νίκο Νόπλια, όμως δεν προχώρησε γιατί ο πρώην τεχνικός της εθνικής ελπίδων είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν το έβαλε κάτω, καθώς θέλει να εμπιστευτεί την ομάδα σε ανθρώπους που ξέρει, όπως ακριβώς και με τον Φερνάντο Σάντος. Όταν πριν από τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη τα στοιχήματα «έπεφταν» σε Ντούσαν Μπάγιεβιτς και Άγγελο Αναστασιάδης, αυτός μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Μόναχο και συμφώνησε με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «gazzetta.gr» ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ήθελε να δει στο πάγκο της αγαπημένη του ομάδας δύο ανθρώπους που εκτιμά απεριόριστα και είναι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ . Τον Παύλο Δερμιτζάκη(προπονητή του Πανθρακικού) και τον Γιάννη Τοπαλίδη(άμεσος συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μας). Ο Ζαγοράκης έχει συνεργαστεί και με τους δύο. Με τον πρώτο στον ΠΑΟΚ ως συμπαίκτες και με τον δεύτερο στην Εθνική.

Ο ισχυρός άνδρας της πιστεύει πως ο Δερμιτζάκης που έκανε τα πρώτα του βήματα στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα του Πανθρακικού θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενώ για τον Τοπαλίδη, οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλες και πολύτιμες σε κάθε ομάδα.

Για την ώρα πάντως αυτό που παίζει πιο δυνατά, γιατί ο μισός ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πορτογαλία, είναι αυτό του 39χρονου Ζόρζε Κόστα. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε αν όχι τώρα στο μέλλον αυτό το δίδυμο, Δερμιτζάκης-Τοπαλίδης, στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: