Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Προαγωγή Ελλήνων διεθνών διαιτητών στην UEFA


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιώργος Δαλούκας πήρε προαγωγή και είναι μαζί με τον Τάσο Κάκο πλέον οι δύο Έλληνες διαιτητές που βρίσκονται στη 2η κατηγορία της UEFA.

Εξάλλου με απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA ο κ. Κουκουλάκης συμπεριλήφθηκε στους διαιτητές που θα παρακολουθούνται το προσεχές χρονικό διάστημα και εφόσον ικανοποιήσουν με τις επιδόσεις τους, τότε θα πάρουν προαγωγή. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τον Σεπτέμβριο (2010) οπότε η Ε.Δ. της UEFA θα συνεδριάσει εκ νέου, για να οριστικοποιήσει τους πίνακες διαιτητών ανά κατηγορία, που θα ισχύουν από τον Δεκέμβριο του 2010 και μετά.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, εντάσσεται και ο ορισμός του κ. Κουκουλάκη, κατόπιν πρόσκλησης της Π.Ο. Ισπανίας, με βοηθούς τους Δημήτρη Μποζατζίδη και Δημήτρη Γκάγκα στον διεθνή φιλικό αγώνα των Εθνικών ομάδων Ισπανίας-Πολωνίας, που θα διεξαχθεί στις 8/6/2010 στην πόλη Μούρθια.

Προαγωγή από την 4η στην 3η κατηγορία πήρε και ο Βασίλειος Παμπορίδης. Στην 4η κατηγορία βρίσκονται οι Δημήτριος Καλόπουλος, Ηλίας Σπάθας και Σταύρος Τριτσώνης. Εξάλλου, η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι η βοηθός διαιτητής γυναικών Χρυσούλα Κουρομπίλια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κάτω των 17 (22-26/6/2010 στη Νιόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: