Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

«Κανονιέρης»… μακράς διάρκειας ο Σαμάκ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_ebF7mvGKbF.jpgΠαίκτης της Αρσεναλ είναι από σήμερα και τυπικά ο Μαρουάν Σαμάκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μακράς διάρκειας όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων».«Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θαυμάζαμε γι΄ αρκετό καιρό και είμαι βέβαιος πως θα προσδώσει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα», τόνισε για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού ο Αρσέν Βενγκέρ.

Από την πλευρά του ο Σαμάκ τόνισε στην ιστοσελίδα της Αρσεναλ: «Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα και νιώθω μεγάλη χαρά που ανήκω στην Αρσεναλ. Η ομάδα αυτή ήταν πάντα στην καρδιά μου. Πρόκειται για το σύλλογο που χωρίς καμία υπερβολή επιθυμούσα να ενταχθώ. Νιώθω ενθουσιασμένος που θα παίζω στο «Εμιρέιτς», μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της Αρσεναλ. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, την ομάδα που υποστήριζα από μικρός».

Το νέο απόκτημα των «κανονιέρηδων» θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 29.

Προφίλ

Στην οκτάχρονη θητεία του στο σύλλογο του Μπορντό ο Σαμάκ είχε συνολικά 293 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 79 γκολ. Την περίοδο 2008-2009 σκόραρε 14 φορές και βοήθησε σημαντικά τους "γιρονδίνους" στην κατάκτηση του τίτλου, τερματίζοντας την επτάχρονη κυριαρχία της Λιόν. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του στην πολύ καλή πορεία της γαλλικής ομάδας στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: