Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Εχουν λόγο να υποστηρίξουν την Ιντερ...


Γουέσλεϊ Σνάιντερ Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι... θεατής του εφετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» έχουν έναν καλό λόγο για να υποστηρίξουν την Ίντερ στην σαββατιάτικη αναμέτρηση...

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «AS», οι «μερένγκες» θα βάλουν στο ταμείο τους τρία εκατομμύρια ευρώ, εάν οι «νερατζούρι» στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, αυτό είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η Ίντερ στη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω των μπόνους εμφανίσεων που συμφωνήθηκαν κατά την παραχώρηση του Γουέσλι Σνάιντερ στους πρωταθλητές Ιταλίας τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Ολλανδός μέσος «μετακόμισε» στο Μιλάνο έναντι περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο συμβόλαιό του μπήκαν όροι για επιπλέον μπόνους στους Μαδριλένους, ανάλογα με το πόσα τρόπαια θα κατακτήσει ο Σνάιντερ με την Ίντερ.

Η «AS» ισχυρίζεται ακόμη ότι οι διοικούντες τη Ρεάλ θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα τρία εκατομμύρια στο «πακέτο» της πρότασης που θα κάνουν, προκειμένου να δελεάσουν τον Ζοζέ Μουρίνιο, ώστε να διαδεχθεί τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».

Ο Χιλιανός δεν έχει επίσημα απομακρυνθεί από τον πάγκο της Ρεάλ, η οποία έκλεισε τη σεζόν χωρίς τρόπαιο, ωστόσο τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την έλευση του Πορτογάλου προπονητή της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: