Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τσακίρης: «Όλοι πωλούνται»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/241d3e560681d120e8840fd8a368e090_L.jpg?1274383944?1274383944?1274383944Κλειστά επέλέξε να κρατήσει τα... χαρτιά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης μιλώντας στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τους Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα. Ωστόσο διευκρίνισε πως όλοι οι παίκτες πωλούνται στην σωστή τιμή.

Τρέχουν τα μεταγραφικά...

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν ρίξει το βάρος στην εύρεση του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν «τρέχουν» και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, όπως οι περιπτώσεις των Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα. Δύο παίκτες που ανήκουν στον Πανιώνιο και καλοβλέπει ο δικέφαλος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το gazzetta.gr είχε κάνει γνωστό προ ημερών το ενδιαφέρον των «»ασπρόμαυρων» για τον Μανιάτη. Στην πορεία ανέκυψε ενδιαφέρον και για τον Τζαβέλλα.

Η περίπτωση του πρώτου φαντάζει πιο εύκολη από την στιγμή που υπάρχει ο αντικαταστάτης του και είναι ο Γιόνσον, ενώ δεν υπάρχει υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιό του. Όσον αφορά στην δεύτερη περίπτωση, εκτός από το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, οι Νεοσμυρνιώτες περιμένουν προτάσεις από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Γερμανία και τις Κολωνία και Καϊζερσλάουτερν. Στο συμβόλαιο του Τζαβέλλα υπάρχει ρήτρα που ανέρχεται στο ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

Τι δηλώνει ο Κ. Τσακίρης

Ο κ. Τσακίρης πάντως δεν ήθελε να πει πολλά...

«Ρωτήστε τονΠΑΟΚ. Εγώ με οποιαδήποτε ομάδα κουβεντιάζω κρατάω την εχεμύθεια. Άρα λοιπόν μπορείτε να ρωτήσετε την διοίκηση του ΠΑΟΚ ή όποια ομάδα ενδιαφέρεται για τους ποδοσφαιριστές Τζαβέλλα και Μανιάτη», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ερωτηθείς για το αν παραχωρούνται οι δύο ποδοσφαιριστές. «Είμαστε σε μια ελεύθερη αγορά. Όλα και όλοι πωλούνται και όλα και όλοι αγοράζονται στην σωστή τιμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: