Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Συνάντηση με Βούγια και Κωφίδη

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/kofidis_2010_5_17_12_21_55_b.jpg

Κι ενώ σήμερα Παρασκευή (21/05) η Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να προχωρήσει στην κατάθεση του φακέλου της ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει αδειοδότηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας μεταξύ άλλων υπήρξε συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, αλλά και επαφή με τον πρώην τεχνικό της ομάδα Σάββα Κωφίδη για το θέμα της προσφυγής του. Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, έγινε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννη Τάκη και τον Αντιπρόεδρο της, Δημήτρη Δημητρίου.

Στην διάρκεια αυτής ο Υφυπουργός, όντας γνωστός και δεδηλωμένος Ηρακλειδέας, επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για την δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ και ενημερώθηκε πλήρως για την προσπάθεια σωτηρίας και εξυγίανσης, την οποία καταβάλλει σε όλους τους τομείς ο κόσμος της.

Μάλιστα δήλωσε αλληλέγγυος στην τιτάνια αυτή προσπάθεια, ενώ, για λόγους συμβολισμού και συμμετοχής, προχώρησε στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, υποσχόμενος ότι σε επίπεδο θεμάτων, που άπτονται της αρμοδιότητας των υπουργικών καθηκόντων του.

Για αυτό και αναμένεται να υπάρξει πλήρης και ολοκληρωμένη συνεννόηση και συνεργασία με τον επίσημο Ηρακλή, στην προοπτική του να αποκτήσει το Καυτανζόγλειο Στάδιο την υπόσταση ασφαλούς ποδοσφαιρικής έδρας, στο πνεύμα του αθλητισμού και του πολιτισμού, όπως επιθυμούν όλοι οι Ηρακλειδείς.

Χθες εξάλλου ο διοικητικός σύμβουλος και Υπεύθυνος Οικονομικών της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξης Κεσόπουλος, είχε συνάντηση με τον Σάββα Κωφίδη.

Ο βετεράνος άσσος και πρώην τεχνικός της ομάδας μας, επέδειξε απόλυτη κατανόηση στο θέμα της οικονομικής δυσχέρειας, που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και διευκρίνισε ότι προχώρησε στην κίνηση της νομικής διεκδίκησης των οφειλομένων λόγω της απόλυτης αδιαφορίας, που εισέπραξε προς το πρόσωπό του από την προηγούμενη διοικητική κατάσταση.

Ο Κωφίδης δε επεσήμανε ότι συμπαρίσταται στην προσπάθεια του κόσμου και της νέας Διοίκησης για την ανάκαμψη της ομάδας σε όλους τους τομείς, ενώ το προσωπικό ζήτημά του έχει ήδη περάσει σε διαδικασία ρύθμισης, χάρη στην καλή διάθεση, η οποία επιδεικνύεται, πλέον και από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: